Mobilház Zen Zone Premium Drage - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 10.772 / éj
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Zen Zone Premium Mobile Home egy modern berendezésű ház, teljesen felszerelt készülékekkel és mindennel, amire szüksége van a pihenéshez és a régóta vágyott vakáció élvezetéhez. A ház terasszal együtt 65 m2 összterülettel és tágas kerttel rendelkezik, ahol a pihenés élvezhető. Reggeli kávézás a tágas szabadtéri teraszon, madárcsicsergés és a tengeri szellő által elhozott természet illata ideális napkezdésnek tűnik. Ha a tengerben szeretne felfrissülni, csak 150 méterre van a strandtól. Ha úgy dönt, hogy a terasz árnyékában marad, csendben olvas egy jó könyvet, vagy egyszerűen csak lazít az ingyenes Wi-Fi-vel, tévét néz vagy csak szunyókál, mi mindent megtettünk annak érdekében, hogy ezt megkapja a Zenben. Zóna mobilház Ha nem a konyhában tölti az idejét az ételek főzésére Mi egy nagy grillsütőt és egy elektromos sütőt biztosítunk Önnek a finom ételek egyszerű, de sokoldalú elkészítéséhez. A ház az egész család, baráti társaságok és mindenki pihenésére, kikapcsolódásra és a tiszta természet nyugalmára vágyóknak készült.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Mivel a ház a kempingben található, használhatja a táboron belüli lehetőségeket: strandröplabda, strandfoci, asztalitenisz, játszótér, étterem a közvetlen közelében, kávézó, mosoda, bolt, bankautomata és egyebek. A tábor recepcióján kishajó bérelhető. A ház részeként sport- és fitnesz kellékeket kínálunk. Gépjárművét maga a ház mellett parkolhatja le. A törölközőket és az ágyneműt az ár tartalmazza. Kérésre kiságy biztosított. Dohányzás a teraszon megengedett. Háziállat nem megengedett. A fizetés a fogadó számlájára történik az ajánlat szerint, amelyet minden információval az Ön e-mail címére küldünk. Az előleg a tartózkodás teljes árának 30%-a. A fennmaradó összeget a teljes árig az érkezés napján a szállásadó számlájára terheljük. Az előleg befizetésének határideje 2 munkanap. A végső takarítás díja 70 € egyszer kerül felszámításra a végszámlán. Idegenforgalmi adót az ár nem tartalmaz. 10 éjszakánál hosszabb tartózkodás esetén további kedvezményt biztosítunk.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A teljes előleget visszautaljuk, ha a foglalást a regisztráció időpontja előtt legalább 4 hónappal mondják le. Az előleget nem térítjük vissza a foglalás legkésőbb a bejelentkezés időpontja előtt 4 hónappal történő lemondása esetén, valamint a vendégek meg nem jelenése esetén az érkezés napján. Megértjük, hogy tervei változhatnak, és mások is felmerülhetnek. Ha le kell mondania a foglalást, kérjük, a lehető leghamarabb lépjen kapcsolatba velünk a zenzone.mobilehome@gmail.com címen, hogy elkerülje a szankciókat. Megértésüket köszönjük, és minden látogatását előre is szeretettel várjuk.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 7 km
  • Gyógyszertár: 7 km
  • Bank: 11 km
  • Posta: 7 km
  • Benzinkút: 6 km
  • Vasútállomás: 40 km
  • Repülőtér: 45 km
  • Marina: 3 km
  • Disco club: 11 km
  • Nemzeti park: 45 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Mindenki számára, aki a Zen Zone Premium mobilházat választja szállásul, számtalan lehetőség nyílik az Oaza Lučica tábor közvetlen közelében található további látnivalók és tevékenységek élvezetére, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A legközelebbi a Vrana Lake natúrpark, ahol kerékpár, kenu bérelhető, vagy a park tanösvényein sétálva bejárható az egész terület. A híres Kamenjak kilátó, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik az egész šibeniki szigetvilágra, gyalogutakon egészen a tetejéig lehet megközelíteni. A kilátás lélegzetelállító. A 3 legnépszerűbb piknikezőhely másik a közvetlen közelében a Dalmaland vidámpark, amely mindössze 10 km-re található a tábortól. A szórakozás az egész család számára garantált. Pakoštane népszerű városa mindössze 5 km-re található. Šibenik gyönyörű történelmi városa 35 km-re, Zadar pedig 40 km-re található. A közelben található a 44 km-re lévő Krka Nemzeti Park, és számos egynapos kirándulást kínálnak, hogy megtapasztalják a Kornati Nemzeti Park öbleit, amelyek csak hajóval érhetők el.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Mobilház Zen Zone Premium
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Šentjernej, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Október 2023
Békés nyaralás

Egy ház egy idilli olajfaligetben. Van benne minden, ami kell és még sok minden (minden edény, edények, kávé, cukor, fűszerek...) Nagy terasz kényelmes ülőgarnitúrával, nagy asztal, nyugágyak... A strand közel van, kisgyerekek számára is alkalmas. Mindenkinek ajánlom. , nyugodt pihenésre vágyó.A tulajdonosok barátságosak,remélem hamarosan visszatérünk.Lp Nataša

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Augusztus 2023
zen

A ház minden elvárásunknak megfelelt. A házigazdák csodálatosak, zsemlével, aperitiffel, üveg vízzel a hűtőben és fagylalttal fogadtak minket a gyerekeknek. Minden tiszta és rendezett, a konyha teljesen felszerelt. Strand a közelben, tiszta tenger... Remek helyen található a ház, senki nem zavar, teljes nyugalom, igazi zen. A terasz nagy és gyönyörű, ezen töltöttük a legtöbb időt. A megfelelő hely a pihenésre, kikapcsolódásra és feltöltődésre.Egyszóval gyönyörű!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Kornwestheim, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Augusztus 2023
Tökéletes nyaraláshoz

Nagyon elégedett vagyok a szállással és a házigazdákkal. Úszás után este élvezettel készítettem a grillezést és pihentettem a szemem a naplementét nézve. Nagyon romantikus és teljes magánélet. A ház jól berendezett, tiszta. Minden benne van, amire szüksége van.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Marija Kunac Vrdoljak
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, üdvözöljük a Zen Zone Prémium Mobilházban, amely egy oázis az éves vakációhoz, vagy talán csak egy kis szünetre a mindennapi kötelezettségektől. Meghívjuk Önt, hogy használja ki az általunk felkínált lehetőségeket annak érdekében, hogy álomnyaralása legyen, és teljesen kipihenten térjen vissza a feladataihoz, a mobilházunkban eltöltött idő varázslatos emlékeivel.

Mobilház Zen Zone Premium lista már megtekintette 8389 idők óta 02.06.2023.