Apartmanok IvaDramalj - Kvarner

kikiáltási ár Ft 6.983 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Dramalj és a Kvarner!
Detailed description

Nagy apartmanok gyönyörű kilátással a tengerre. Az Iva 1 apartman a földszinten található. Az apartman két hálószobával rendelkezik (egy duplaággyal, egy két ággyal), egy nappalival és egy teljesen felszerelt konyhával és egy fürdőszobával. A nappaliban egy extra kanapé található. Az apartman nagy terasszal rendelkezik, kilátással a tengerre. Az Iva 2 apartman az 1. emeleten található. Az apartman két hálószobával rendelkezik (egy duplaággyal, egy két ággyal), egy nappalival és egy teljesen felszerelt konyhával és egy fürdőszobával. A nappaliban egy extra kanapé található. Az apartman nagy fedett terasszal rendelkezik, kilátással a tengerre. A parkolás, a légkondicionálás, a wi-fi, a végső takarítás, az ágynemű, a törölköző, a konyhai törölköző és az idegenforgalmi adó szerepel az árban Megjegyzés: az ötödik személy elszállásolását az alábbi kiegészíti: - 38 kn (cca 5 EUR) a 01.01.-06. 07. időszakban és a 24.8.-31. 12, -44 kn (kb. 6 EUR) a 06. 07.-13. 7. és 17. 08. -24. 08. te - 50,00 kn (cca 7 EUR) 13. 07. -17. 08

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
- Különleges ajánlat július 1-jéig és augusztus 24. után: 7 éjszaka, fizet 6 - Az érkezés napján 14 óráig, az indulási napon legfeljebb 10 óra - 3 éves korig a szülők szobájában - az ár tartalmazza Legfeljebb 3 éjszaka (beleértve 3-at is) esetén az ár 30% -kal emelkedik A Horvát Köztársaság szabályai szerint és az "e-látogató" regisztrációs kötelezettsége miatt köteles az Ön személyes adatait az érkezés időpontjában összegyűjteni: név, középső név és vezetéknév, személyazonosító okmány típusa, neme, lakóhelye, születése (ország, hely, dátum) . Megjegyzés: ezek az árak tájékoztató jellegűek. A választott pénznemtől függően az átváltás miatt kissé eltérhet a tényleges árképzésétől. A pontos hivatalos árakért, kérjük, lépjen kapcsolatba a vendéglátóval.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 400 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Iva
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Kraków, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Iva, Augusztus 2017
szuper hely

A lakás található, egy békés és csendes környéken. A konyha nagyon jól felszerelt, kényelmes ágyakkal, és az egész lakás nagyon tiszta. Rengeteg szekrények és polcok könnyű behelyezését holmijukat. Kilátás az ablakból a tenger csodálatos. A strand mozogni kb. 600 m, de ez nem volt probléma. Shop, pénzváltás és étterem is található a közelben. A tulajdonos válaszol az e-maileket és gyorsan konkrétan A hely jó, ha egy nap más területein Horvátország, mi volt a Krk sziget, Plitvicei-tavak, Rijeka és felső Vojak (gyönyörű kilátás). Összességében szerettük a tartózkodás ezen a helyen.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Iva Čatipović Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Iva lista már megtekintette 47213 idők óta 19.02.2017.