Apartman Studio Suzys LodgingDubrovnik - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 8.463 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Stúdió apartmanunk kivételesen csendes helyen, az autók zajától és a városi nyüzsgéstől mentesen található. Külön, nagy kert veszi körül, helyi gyümölcsökkel és zöldségekkel. Második sor a tengertől, ahol nyugodt és sziklás strandok közül választhat, vagy két 5 csillagos szálloda strandja, amelyek 5 percre vannak stúdióapartmanunktól, a Hotel Libertas Rixos és a Hotel Bellevue. Egy fedett terasz virágokkal körülötte, kilátással a tengerre és Lokrum szigetére, minden bizonnyal a legszebb rész, ami történhet veled. Ha szeretne "menekülni" a zaj és a tömeg elől, stúdiónk ideális a nyugalomra, a csendre és a magány azon pillanataira, amelyeket meg szeretne engedni magának a vakáció során. A parkolás ingyenes, nincs lépcső, és az idősebbek számára is elérhető. Stari Grad központja 20 perc séta, egy kis bolt 50 méterre, pékség, éttermek, gyorsétterem 5 percre található. A buszmegálló 2 percre van. Összejövetelek és hangos zene nem megengedett. A kanapé kihúzható, így a stúdió ideális párnak. Üdvözöljük!!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg 30%, a többi érkezéskor Az előleg nem visszatéríthető, kivéve rendkívüli helyzeteket (közeli személy halála, baleset, betegség, csatolt dokumentációval). Érkezési idő 14 óra után Indulás 10 óra. Este 8 óra utáni érkezés 20 euró, hangos zene és bármilyen összejövetel nem megengedett. A klímaberendezést csak akkor használja, ha a stúdióapartmanban 22 és 24 fok közötti hőmérsékleten tartózkodik. A stúdiólakás elhagyásakor kapcsolja ki a légkondicionálót és nyissa ki az ablakokat. Ne ossza meg senkivel a teraszt. Az udvar karbantartásáról (öntözés, stb.) a házigazda gondoskodik, az időpontot az Ön beleegyezésével ő intézi. Fontos számunkra, hogy tiszteletben tartsuk magánéletét és pihenését.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleget rendkívüli esetekben (haláleset, baleset, stb.) a mellékelt dokumentációval visszautaljuk.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 900 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 90 m
  • Orvos: 90 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 800 m
  • Benzinkút: 400 m
  • Buszmegálló: 1.3 km
  • Marina: 13 km
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Kaszinó: 100 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Én vagyok a vendéglátója, várlak benneteket házi likőrünkkel és kertünk fügéjével. Minden szükséges információt megadok és készséggel állok rendelkezésére. Szervezett érkezés és indulás a repülőtérről, ára 35 euró. Egy éjszakás tartózkodás 20%-kal drágább.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Studio Suzys Lodging
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
ferrara, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2023
Tökéletes házigazda

A házigazda egy csodálatos nő, nagyon segítőkész. A stúdió kicsi, de elég egy rövid városi tartózkodáshoz, nagyon tiszta és nagyon jó helyen van. A parkolás még augusztus közepén is egyszerű volt. Nagyon jó tartózkodás.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Suzy's Lodging
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

A nevem Suzy. Szeretem a természetet, az állatokat és a mindennapi örömöket, amelyek emlékeztetnek minket arra, hogy az élet gyönyörű és egyedi. Kedves vendégeink! Minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy olyan gyönyörű pillanatokat szerezhessek Önnek, amelyek feldobják itt tartózkodását, és gyönyörű emlékeket hagynak a dubrovniki nyaralásukról stúdióapartmanunkban. ÜDVÖZÖLJÜK Suzy

Apartman Studio Suzys Lodging lista már megtekintette 4160 idők óta 18.04.2023.