Nyaralóház DavorkaIž - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.283 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Davorka nyaraló Mali Ižben található, Iž szigetén. Közvetlenül a tenger mellett található, Tražet csendes részén, a városon és az utakon kívül. A házban két hálószoba (az egyik szobában egy nagy ágy két fős és egy egyszemélyes ágy található, a másik szobában két különálló ágy), egy nagy nappali konyhával és egy fürdőszoba. Közel van Knež kikötőjéhez, és van egy kikötőhelye egy kisebb hajó számára. Egy nagy, kb 30 négyzetméteres terasz a tengerre néz, a ház mellett egy tégla grillező található. A ház körül fenyő- és olajfák találhatók, a közelben parkoló is található. Iž szigete jó összeköttetéssel rendelkezik a szárazfölddel, szezonban napi két katamaránnal és két komppal köti össze Zadarral. Maliban és Veli Ižben több üzlet és étterem található, a háztól 2000 méterre lévő Veli Ižben pedig orvosi rendelő, posta, bankautomata és kikötő található. Lehetőség van minden nap friss halat vásárolni a helyi halászoktól.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Helyfoglalás telefonon vagy e-mailben. Fizetés készpénzben. A teljes ár 30%-ának megfelelő előleg kerül befizetésre a számlára. Érkezés 13 órától. Indulás 10 óráig. A ház végső takarítása 40 euróba kerül.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Előleg visszatérítés - rendkívüli esetben 100 százalék, 100 százalék, ha a vendég legalább 60 nappal az érkezés előtt mondja le, és 50 százalék, ha a vendég a lefoglalt érkezés előtt 60-30 nappal mondja le a lemondást.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 700 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Marina: 2 km
  • Sport tevékenységek: 2 km
  • Nemzeti park: 10 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Üdvözlő ital várja a vendégeket. Az érkezés javasolt időpontja szombat vagy vasárnap, indulás péntek. A jó hajókapcsolatoknak köszönhetően Zadarba egy nap alatt lehet indulni és visszatérni. Lehetőség van csónak bérlésére és szervezett kirándulásokra a Telašćica Natúrparkba, a Kornati Nemzeti Parkba és a közeli szigetekre.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Davorka
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
vrhnika, Szlovénia
Nagyon jó (4/5) Maradt A5+1, Augusztus 2023
Davorka - iž

Terasz - kilátás, béke és csend. A ház olyan, mint a képen, működőképes, rendezett. Parkoló. Minden nyugalmat kereső vendégnek ajánljuk. Ajánlott: Békét keresőknek, Gyermekes családoknak,

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5+1, Június 2022
A béke oázisa

Gyönyörű sziget, tiszta tenger. Alvás és felébredés a tenger zajára. Gyönyörű kilátás, csend és nyugalom. Davorka asszony csodálatos házigazda. A ház olyan, mint a képen, funkcionális és gyönyörűen berendezett. Ezt a létesítményt minden olyan vendégnek ajánljuk, aki a béke oázisára vágyik. Viszlát.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Davorka Mezić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Nyaralóház Davorka lista már megtekintette 44074 idők óta 24.03.2016.