Nyaralóház SalviaIž - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.283 / éj
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Teljesen felszerelt kis nyaraló Mali Iž csendes részén, 10 perc sétára a Bršanj kompkikötőtől és 15 perc sétára Komoševo központjától és kikötőjétől. A létesítmény körülbelül 250 méterre található a tengertől és 70 méterre a főúttól. Az épülethez gyalogút vezet, parkolási lehetőség az út mentén biztosított. A ház egy olajbogyó és mediterrán növények kertjében található, a szomszédos létesítmények kb 100 m-re vannak, a tulajdonos nem tartózkodik a házban, ami biztosítja a békét és a teljes magánéletet, valamint a strand, piac, kávézó ... 5-10 perces sétával elérhető. A ház alapterülete 69 m2 - konyha és nappali, hálószoba és fürdőszoba. A konyha teljesen felszerelt minden szükséges géppel és edényekkel, hálószoba ágy 160x200, a nappaliban két ágy 90x200, LED TV, DVD, rádió és társasjátékok. A konyhából és a nappaliból egy 35 m2-es terasz nyílik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A terasz fedett, elektromos grillezővel, kerti bútorokkal és nyugágyakkal felszerelt.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor 20% előleg fizetése szükséges, a megbeszélt összeg fennmaradó része érkezéskor fizetendő. Háziállat bevihető, érkezési idő 14 órától, indulás 10 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 4 km
  • Posta: 4 km
  • Marina: 300 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Üdvözlő italt az ár tartalmazza, valamint segítség a helyben való eligazodásban, hajóbérlési lehetőségek megismerésében, szervezett kirándulásokon, helyi rendezvényeken ..... A szezonban Iž szigete jó összeköttetéssel rendelkezik Zadarral – két komp, egy katamarán és egy hajó, amely lehetővé teszi egynapos kirándulásokat Zadarba, vasárnaponként pedig a szomszédos Rava sziget meglátogatását. Iž szigetéről egynapos kirándulásokat is szerveznek a Kornati-szigetekre. A nyár folyamán a szigeten hagyományos ünnepségeket és különféle kulturális és szórakoztató rendezvényeket szerveznek.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Salvia
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Jastrebarsko, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2020
Salvia házában

A ház gyönyörű helyen található, a tengerre néző terasszal. Az illatos mediterrán kert minden természet szerelmeseinek örömére szolgál. Jól felszerelt és kényelmes ház, sok részlettel, amelyek befejezik a nyaralást itt. Tiszta és tiszta. A tulajdonos figyelmes és szívélyes. Minden ajánláshoz.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Nyaraló Salvia

Köszönöm a kedves megjegyzést, örülök, hogy elégedettek voltak a Salvia házban való szálláshellyel. És amint azt állította, hogy a ház minden ajánlásnak megfelel, tehát elmondhatom, hogy minden ajánlásnak vendég vagy. Az elégedettség kölcsönös volt! Köszönöm újra!

Slovenj Gradec, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2020
Salvia Mali ház 3B-től

A ház gyönyörű és csendes helyen áll, néhány perc sétára a tengertől. Egy gyönyörű kert veszi körül, amelyet kutyánk is élvezte. A nagy terasz kellemes árnyalattal és gyönyörű kilátással rendelkezik. Mirjana asszony nagyszerű házigazda, és mindenkinek ajánlom házát, akik szeretik a békét és a magánéletét nyaralás közben, akik szeretnének főzni valami jót maguknak és mindazoknak, akik élvezik a természetet. Vigye magával nyaralni a motorját. Tehát számunkra a legszebb volt az Iz sziget felfedezése.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Salvia Mali Iž ház

Örülök, hogy az Iž-i vakáció megfelel az elvárásainak, és hogy élvezte az Iž szépségeinek felfedezését. Köszönöm a szép megjegyzéseket, öröm volt megismerkedni. Mindig szívesen látjuk a béke oázisában! Mirjana

Pezinok, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2019
Békés ünnep

Szép volt a Mirjana helyén. Maga a ház fantasztikus, nagyon tiszta, tágas, jól felszerelt konyhával és sok törölközővel használható. Sőt, a ház körül a kert gyönyörű. Leginkább egy nagy, tengerre néző terasszal imádtuk a helyet, ahol egész idő alatt ott voltunk. A ház teljesen el van különítve a többi háztól, amelyek nagyon kedveltek. Mirjana kedves nő, nagyon segítőkész. Az IZ-hez az autó nélkül jöttünk, ami jó döntés volt. Valójában mindent megtehetsz egy közeli kis faluban. Nagyon ajánlom Mirjana házát a természet szerelmeseinek.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Salvia

Örülök, hogy kellemes és kellemes nyaralást tölt el Iz-ben és a Salvia házban, és köszönöm a szép megjegyzéseket. . Nagyon figyelmes és kellemes vendégeid voltak, és öröm fogadni. Köszönjük!

Mutasd meg az összes véleményt
Mirjana Alibašić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

error_translate

Nyaralóház Salvia lista már megtekintette 45241 idők óta 05.05.2016.