Apartmanok RudyJadranovo - Kvarner

kikiáltási ár Ft 6.925 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Jadranovo és a Kvarner!
Detailed description

Az apartmanok vadonatúj, modern berendezésűek. Kettő a földszinten, kettő az első emeleten található. A hálószobában franciaágy 160x200, a nappali, a konyha és az étkező egy szobában vannak. A nappaliban vannak kanapék, amelyek az ágyba nyúlnak. A konyhában mindent megtalál, amire szüksége van az ételek tárolására és kiszolgálására, valamint egy mikrohullámú sütőt. Az alkalmazásban. van légkondicionáló (szabadon használható és ingyenes), kábel TV és vezeték nélküli internet. Az udvaron van egy szabadtéri napenergia zuhany hideg és meleg vízzel, grill és kerti asztal székekkel. A ház közelében van egy piac, egy kávézó és egy étterem. A strand 200-300 m-re fekszik a háztól, és az öböl egész szakaszában fekszik, beton része és nagy része kavicsos. A mosógép külön mosókonyhaban található. Az App 3 első emeletén sütő és mosogatógép található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
14:00 UTÁN ELLENŐRIZNI 10:00 előtt ellenőrizze Előzetes befizetés 30-50% foglaláskor, a fennmaradó összeg érkezéskor a lakásba készpénzben. Takarítási díj 20 € a teljes áron
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 200 m
  • Gyógyszertár: 8 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 1.5 km
  • Buszmegálló: 30 km
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 20 km
  • Marina: 9 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az árba beletartozik: Wi-Fi internet, légkondicionáló, éttermi adó
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Rudy
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
MIHOVLJAN, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Rudy, Július 2016
azt javaslom

Szállás kiváló, tiszta és rendezett. A tulajdonosok folyamatosan az Ön rendelkezésére. A második egymást követő évben meg vagyunk elégedve.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Duga Resa, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2015
Ajánlás

Nagyon kényelmes, szép és tiszta lakás. A környéken az üzlet és a kis kávézók. A legközelebbi strand szépen berendezett, az egyetlen dolog, ami nem nagyon hozzáférhető a csecsemők és kisgyermekek számára. Egyéb strandok a városban kiválóan alkalmas erre. A tulajdonosok is nagyon barátságos. Alapvetően minden dicséretet és meleg ajánlások Apartmanok Rudy

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Cakovec, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2015
Erősen ajánlom

Az apartmanok szépen berendezett, tiszta és felszerelt kényelmes életet, ahogy azt a hirdetésben. Légkondicionáló, Wi-Fi és a helyi adók benne vannak az árban. A tulajdonosok nagyon barátságos és segítőkész. Röviden, kevés pénzért többet kap, mint a többi modell. Erősen ajánljuk, különösen azoknak, akik egy csendes és kényelmes hely a nyaraláshoz. Kaptunk több mint vártuk cél. Köszönöm.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Michel S. Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Michel vagyok, és nagy megtiszteltetés lenne, ha vendégem lenne a lakásomban. Örömmel válaszolok minden további kérdésre, és mindent megteszek, hogy segítsek. Csak annyit kell tennie, hogy velem kapcsolatba lép, kényelmesen érezze magát lakásomban, és kezdje el felfedezni.

Apartmanok Rudy lista már megtekintette 32329 idők óta 27.06.2014.