Apartman Beach Break Kaštela - Split régió

kikiáltási ár Ft 4.633 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Kaštela és a Split régió!
Detailed description

A Beach Break Apartment a béke és a nyugalom igazi oázisa, gyönyörű kilátással a tengerre a napsütötte erkélyről. A helyszín kiválóságát a közeli strand indokolja, amely csak pár perc sétára található a lakástól, közel szupermarketekhez, éttermekhez és Split repülőteréhez, amely csak pár percnyi autóútra található az apartmantól. Ideális gyermekes családok vagy párok számára. Ideális gyermekes családok vagy párok számára. 2 fő befogadására alkalmas egy hálószobában, és további két személy elhelyezésére a nappaliban található kanapén. A hálószobához saját erkély tartozik kanapékkal és tengerre nyíló kilátással. Az apartmanhoz egy másik erkély tartozik, amelyet a nappaliból érhet el. Élvezheti a gyönyörű kilátást a tengerre, a békét és a csendet. Néhány további funkció, például konyha és fürdőszoba, fel van szerelve hosszabb vagy rövidebb tartózkodásra az apartmanban. A nappaliban ülősarok, kinyitható kanapé, TV, légkondicionáló és Wi-Fi áll rendelkezésre.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor 20% - 30% -os előleg fizetése szükséges a szállás árától és a fogadóval kötött megállapodástól függően. Az előleget 48 órán belül ki kell fizetni, ezt követően megkapja a foglalás visszaigazolását, valamint minden további utasítást és információt a szállásról. A fennmaradó összeget készpénzben kell fizetnie az apartmanba érkezés napján. Az apartmanba érkezéskor a vendég 50 euró összegű letétet fizet kártérítésként (készpénzben). Abban az esetben, ha a kár fennállását nem állapítják meg, a tulajdonos a kijelentkezés napján köteles visszafizetni a kaució összegét a vendégnek. Bejelentkezés: 14:00 h Kijelentkezés: 10:00 h
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A vendég legfeljebb 30 nappal az érkezés előtt lemondhat lemondást. Ebben az esetben a teljes előleg visszatérítésre kerül a vendég számlájára. Az előleg külföldi számlára történő visszatérítése esetén az előleg visszatérítésének összegét csökkentik a külföldi számlára történő befizetés költségeinek összegével, ebben az esetben az előleg visszatérítése a a vendég. szállás nyitott bankszámlával rendelkezik). Az érkezés előtti 30 napon belüli lemondás esetén az előleg teljes összege megmarad.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 1 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 200 m
  • Repülőtér: 2 km
  • Marina: 22 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A lakás környezete csendes és békés. Minden létesítmény nagyon közel van az apartmanhoz, mint például a strand, szupermarket, piac friss halakkal, zöldségekkel és gyümölcsökkel, éttermek, repülőterek, benzinkutak, gyógyszertárak, klinikák stb. Tartózkodásuk alatt a vendégek ingyenes parkolási lehetőséget vehetnek igénybe az apartman előtt. , Wi-Fi és légkondicionáló. A házigazda rendelkezésére áll, ha bármire szüksége van. Megkérheti a vendéglátót, hogy szervezzen kirándulásokat, transzfereket, autókölcsönzést vagy bármilyen más tevékenységet vagy igényt a tartózkodás ideje alatt.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Beach Break
Ana Duvnjak Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Beach Break lista már megtekintette 12603 idők óta 12.02.2020.