Apartmanok HarmoniaKonavle - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 19.842 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Konavle és a Dubrovnik!
Detailed description

Teljesen felszerelt, modern apartman egy csendes részén konavle. A házban található Cilipi nem több, mint 25 perc autóútra Dubrovnik és 10 percre a halászati ​​város Cavtat. A hely körül erdő ciprus-és fenyőfák, és rejtve található a természet lágy ölén. Ideális nyaralás gyermekes családok, és az idősek. Apartmanok a 55-85m2 kínált: egy szoba franciaággyal, nappali kinyitható és pótágy, légkondicionáló és teljesen felszerelt konyhával, étkezővel, és luxus fürdőszobával. Ennek része egy nagyobb lakás nagy erkéllyel, kilátással az érintetlen erdős környezetben. A ház mögött, a békét a ciprus, van egy nagy medence, valamint terasz és napozóterasz - ahol élvezheti a napsütést és a zajok a természet. A távolban, vannak érintetlen Konavle sziklák - amely több helyen segítségével élvezhetik a kristálytiszta kék Adriai-tenger, és azoknak, akik szeretik a hosszú sétákat - mintegy kínál oktatási erdei ösvények és a romantika a régi falu. Üdvözöljük!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés érkezéskor a teljes összeg; vagy ábra szállásfoglalás - meg kell fizetnie 30% -a teljes költség (stronacija szállás visszatérítés - lehetőség akár 15 nappal az érkezés előtt)
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 500 m
  • Benzinkút: 2 km
  • Repülőtér: 3 km
  • Sport tevékenységek: 3 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Harmonia
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Žiar nad Hronom, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Harmonia, Július 2015
Nagyon jó!

Marija tényleg szép, és segítőkész ember. Ő tud beszélni 2 vagy 3 nyelven. Nagy, szép ház, szép, tiszta medence. Nyugodt csendes környezetben, csodálatos égszínkék tenger. Apartmanok fényűző, légkondicionált, wifi és Marija nagyon nagy plusz a szép ünnep :).

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
kínál Magda

Kedves Magda és familly, köszönöm szép comment.It öröm bee-ben négy napot mindenkinek! Üdvözlettel Mary!

Prievidza, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Harmonia, Július 2015
A leginkább gondoskodó házvezetőnő minden Horvátországban

Mi már évek óta folyik a Horvátország 12 éve, de még soha nem találkozott ilyen hozzáállás. A jelent egy tökéletes! Első éjszaka jöttünk, mi volt a vacsora szolgált frigde mind a családok. A ház nagy, és kinyitotta így nem a medencében. Minden olyan új és fényűző. Marija volt és nagyon kedves és nagylelkű ember. Akkor is játszani, hogy zongorán a az éjszaka közepén! : D (ami a lakásban).

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
üzenetet Monika

Milyen szép dolog !! Nagyon büszke vagyok, és happy.Meny csókokat összes you.Rgds, Marija!

Marija Stojanovic Reklám mivel 2015
Beszél:
Angol,
Többet a tulajdonos

Hello, én vagyok Mary! Élek a gyönyörű falu Cilipi Dubrovnik közelében. Ez az első alkalom, ebben az évben, én otthon várja a vendégeket, akik szeretnék élvezni a békét, zöld és csendes. Villa Harmonia várja Önt, és én mindent megteszünk, hogy a nyaralás még kellemesebbé.

Apartmanok Harmonia lista már megtekintette 8072 idők óta 22.06.2015.