Nyaralóház DoraKrapinske toplice - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 30.777 / éj
Detailed description

- Háromcsillagos nyaraló a horvát Zagorje csendes részén. - Saját parkoló - Nagy terasz: medence most automata pH- és klór adagolással a kifogástalanul tiszta és egészséges vízért, spa/jacuzzi 5 személyes - Terasz 5 napozóággyal, kerti ülőgarnitúrával, paddal, kültéri napelemes zuhanyzóval, napernyőkkel, kerti hinta 3 fő részére - A ház felső része: étkező, konyha, bár, TV, kanapé, hűtőszekrény, mosógép, hálószoba franciaágy TV-vel, gardrób, fürdőszoba / WC, gyönyörű kilátással - Alsó rész: terasz gyönyörű kilátás, 8 személyes asztal és székek, grill, szoba ágy, gardrób, hálószoba franciaágy TV-vel, - A ház az A2-es Zágráb-Macelj autópályától 7 percre található

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
- Előleg a foglalás napján a teljes bérleti díj 30%-a! - A bérleti díj fennmaradó részét a foglalás első napjáig vagy azt megelőzően! - A létesítmény nem vehető igénybe, ha a teljes bérleti díjat a foglalás napjáig nem fizették ki!!!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
- Foglalás 10 nappal előre az 1.1. időszakra. - 30.6. és 1.10. - 31.12. vagy megegyezés szerint *( Előleg visszafizetése érkezés előtt 7 nappal indokolt foglalás lemondásával!) - Foglalás 15 nappal előre az 1.7. időszakra. - 30.9. vagy megegyezés szerint *( Indokolt foglalás lemondással érkezés előtt 10 nappal előleg visszafizetése !) MEGJEGYZÉS: Az időpontok szerinti foglalás lemondására megadott napok után az előleg nem jár vissza !!!
Távolságok
  • Tenger: 19 km
  • Belváros: 4 km
  • Élelmiszer: 4 km
  • Étterem: 3 km
  • Orvos: 4 km
  • Bank: 5 km
  • Posta: 4 km
  • Benzinkút: 1 km
Beach típus
Beton strand,
Részletes leírás
Üdvözlő ital és kolbász a házigazdától.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Dora
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Đurđica i Damir Tomić
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Nyaralóház Dora lista már megtekintette 2828 idők óta 03.05.2023.