Nyaralóház FreyaKrapinske toplice - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 23.083 / éj
Detailed description

Teljesen adaptált őslakos ház Zagorjéből, modern belsőépítészet, minden funkcionális tartalommal. Netflix, evo-TV, három okostévé, konyha minden géppel. 300 m tengerszint feletti magasságban, a domb tetején található, panorámás kilátással Zagorje minden oldalára. Béke, zöld és csend, és néhány perc múlva már a központban van, ahol új Spar és Plodine üzletek, valamint Aqua Vivae gyógyfürdő található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg a foglalás teljes összegének 30%-a. Kérjük, hogy érkezés előtt két nappal fizesse ki a fennmaradó összeget. Ezt követően az előleget nem térítjük vissza. Érkezés 14:30-tól. Indulás 11 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleget érkezés előtt 20 nappal visszautaljuk, addig a foglalás díjmentesen lemondható. Ezen időszak lejárta után lemondhatja a foglalást, de az előleg visszafizetése nélkül.
Távolságok
  • Élelmiszer: 800 m
  • Étterem: 800 m
  • Orvos: 800 m
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Bank: 1 km
  • Posta: 800 m
  • Benzinkút: 3 km
Részletes leírás
A vendégek mindig üdvözlő ajándékot kapnak egy üveg bor, valamint egy édes adag és gyümölcs formájában. Számos körülöttünk zajló tevékenységgel ismertetjük meg a vendégeket, kezdve a kirándulásoktól, a kastélylátogatásoktól, a múzeumok látogatásától, a próbaszimulációs repülésig a Helio központban. Vendégeink figyelmébe ajánljuk a kiváló ételekkel és kiszállítással rendelkező éttermeket is.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Freya
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Romina Žumer Muslić
Beszél:
Horvát, Angol,
Nyaralóház Freya lista már megtekintette 3005 idők óta 02.06.2023.