Apartman Studio OsekaLjubač - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 10.002 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Üdvözöljük a Studio Apartment Oseka-ban, tökéletes álomnyaralása a kristálytiszta tengerhez vezető első sorban. Mindössze 20 méterre található egy gyönyörű homokos strand, amely ideális kisgyermekes szülők számára, ahol gondtalan napokat tölthet a nap alatt és felejthetetlen emlékeket varázsolhat. Stúdióapartmanunk kényelmes és meleg környezetet kínál, ahol otthon érezheti magát. Szeretettel díszített és mindennel felszerelt, amire szüksége van egy kellemes tartózkodáshoz. A Studio Apartment Oseka a béke oázisa, távol a mindennapi nyüzsgéstől. Készüljön fel arra, hogy a napját a hullámok zajával és egy enyhe szellővel kezdje, amely minden reggel fogad. Töltsön napsütéses napokat a közeli strand rejtett szépségeinek felfedezésével, vagy egyszerűen csak pihenjen a puha homokon, miközben gyermekei boldogan építenek homokvárakat. A Stúdió Apartman Oseka nem csak egy szállás; ez a lehetőség, hogy maradandó emlékeket teremtsen egy gyönyörű tengerparti táj szívében. Meghívjuk Önt, hogy tapasztalja meg telephelyünk minden varázsát és szépségét!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés: fizetés bankszámlára vagy készpénzben Az előleg a foglalás teljes árának 30%-a. Bejelentkezés: 13:00 után Kijelentkezés: 09:30-ig
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Előleget csak abban az esetben kell fizetni, ha 30 nappal az érkezés előtt lemondta a foglalást.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 20 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 17 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 10 km
  • Buszmegálló: 20 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 400 m
  • Sport tevékenységek: 300 m
Beach típus
Homokos tengerpart,
Részletes leírás
Étterem a földszinten 20m-re a homokos strandtól Első sor a tenger felé Béke Csónakbérlési lehetőség Repülőtérről/re szállítás lehetősége
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Studio Oseka
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Križevci, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+2, Július 2023
Tiszta 5 csillag

Felejthetetlen nyarat töltöttünk ebben a lakásban. Rendkívül tiszta és rendezett, megérdemelten öt csillaggal. Nagyon ajánljuk egy tökéletes nyaraláshoz.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Toronto, Kanada
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+2, Augusztus 2023
Felejthetetlen családi kiruccanás az Oseka Stúdióapartmanban

Attól a pillanattól kezdve, hogy megérkeztünk az Oseka Stúdióapartmanba, tudtuk, hogy különleges élvezet vár ránk. A lenyűgöző homokos strandtól csupán egy kőhajításnyira található ez a bájos stúdióapartman, amit családunk csak kívánhatott, és még több. A strand közelsége verhetetlen volt, így tökéletes a kisgyermekeink számára, akik számtalan órát töltöttek a puha homokban játszva és a sekély vízben pancsolva. A strand nem csak gyönyörű volt, de nagyon biztonságosnak és családbarátnak is éreztem, ami óriási plusz volt számunkra. Maga a lakás öröm volt. Tiszta volt, kényelmes és átgondoltan felszerelt mindennel, ami egy pihentető tartózkodáshoz szükséges. A részletekre való odafigyelés a dekorációban olyan érzést keltett, mint egy otthontól távol, és ellazulhattunk és élvezhettük az együtt töltött időt családként. Valóban varázslatos volt felébredni a hullámok zajára és a derűs tengeri kilátásra. Sok békés reggelt élveztünk az erkélyen kávét kortyolgatva, a lélegzetelállító környezetben ázva. A házigazda hihetetlenül barátságos volt, és mindent megtett annak érdekében, hogy tartózkodásunk tökéletes legyen. A helyi éttermekre és látnivalókra vonatkozó ajánlásaik csodálatos színt adtak nyaralásunkhoz, és segítettek felfedezni és élvezni a környék rejtett gyöngyszemeit. A Studio Apartment Oseka-ban való tartózkodásunk felejthetetlen élmény volt. Tökéletes hátteret biztosított családunk számára, hogy együtt maradandó emlékeket alkossunk. Felfrissülve és hálásan távoztunk a gyönyörű környezetben eltöltött időért. Nem tudjuk eléggé ajánlani a Studio Apartment Oseka apartmant azoknak, akik békés és festői menedéket keresnek a tenger mellett. Ez valóban egy gyöngyszem, amelyhez a jövőben szívesen visszatérünk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Osijek, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+2, Szeptember 2023
Kiváló és tiszta szállás egy gyönyörű strand közelében

Tavaly nyáron elvittem ide a családomat (én, feleség és két kisgyerek), és elmondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok a szállással. A hely általában tökéletes kisgyermekes családok számára. Biztosan visszatérünk ide ezen a nyáron!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Lovre Marusic
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Studio Oseka lista már megtekintette 2264 idők óta 12.02.2024.