Nyaralóház Le KletMarija Gorica - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 15.080 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Üdvözöljük két teljesen felszerelt házban, hogy elmeneküljön a mindennapi stressz elől, és lakmározzon a falu békéjében és zöldjében. A házak egymás mellett helyezkednek el, így egyben vagy külön is bérelhetők. Mindkettő a Hrvatski Zagorje hagyományos stílusában van berendezve, fából és téglából – a modern kényelem és a természetes környezet kombinációja, közvetlen szomszédság nélkül. Minden házhoz tartozik egy nagy veranda, grillezővel és egy asztallal a társasági élethez, kilátással a Sutla-völgyre. A Panorama látványos naplementékben gyönyörködhet, a további kikapcsolódást pedig jacuzzi masszázskád és két személyes infraszauna kínálja. Őrzött parkoló akár 6 jármű számára.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás 30% előleg befizetésével történik. A fennmaradó összeget a létesítménybe érkezéskor fizetik ki. Érkezés időpontja a létesítménybe: 16:00 (lehetséges megegyezés) A létesítményből való távozás időpontja: 10:00 (esetleges megállapodás). Amennyiben további, a listán nem szereplő berendezési igények merülnek fel, kérjük érkezés előtt érdeklődjön.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
A foglalás lemondására legkésőbb a bejelentkezés időpontja előtt 30 nappal van lehetőség, az előleg visszafizetésével.
Távolságok
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Posta: 200 m
Részletes leírás
A létesítményen belüli további szolgáltatások közül kiemelhetjük: üdvözlőital és asztal, infraszauna két személy részére, jacuzzi masszázskád, társasházi pavilon nagy kandallóval nyársra, etnofalusi hangulat és elzárkózás a civilizációtól.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Le Klet
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, November 2023
Bármilyen nyaralásra, amire vágysz!

Gyönyörű házak csodálatos kilátással, amelyek mindent tartalmaznak, ami egy nyaraláshoz kell, akár egyedül, akár párban, akár a teljes társasággal. Látható, hogy szeretettel díszítettek, minden részletet gondosan kiválasztottak, hogy illeszkedjenek az általános hangulathoz. A nyaralókban minden megtalálható, ami egy többnapos nyaraláshoz kell. Megérkezésünkkor minden tiszta és rendezett volt, a házigazda meggyújtott tűzzel fogadott minket. Milina, az összbenyomás minden várakozásomat felülmúlja. Alig várom, hogy mikor lesz újra lehetőségem ebbe a gyönyörű ingatlanba jönni.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Bármilyen nyaralásra, amire vágysz!

Krisztina, köszönöm az értékelést. Szívesen fogadok még hozzád hasonló vendégeket. Várom a következő látogatását!

Čakovec, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Október 2023
Kösz

Kedves Vedrana! Köszönjük vendégszeretetét és elkötelezettségét a tartózkodásunkkal kapcsolatban! A ház és a környezet pontosan olyan volt, amire szükségünk volt. Kényelem a természetben, távol mindentől, de elég közel a tartalomhoz. Hamarosan találkozunk és köszönöm! Žac és Vedrana

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Július 2023
Egy szóval - Gyönyörű!

Nemrég lehetőségem volt a csodálatos "Le Klet" házban megszállni Marija Goricában, és egyszerűen nagyon örülök. Minden tökéletes volt, attól a pillanattól kezdve, hogy megérkeztünk, egészen addig a pillanatig, amikor el kellett hagynunk ezt a paradicsomi darabot. A szállás bájos és kényelmes, gyönyörűen berendezett belsővel, amely melegséget és eleganciát áraszt. A szobák tágasak, tiszták és minden szükséges kényelemmel felszereltek a kényelmes tartózkodáshoz. Az ágyak rendkívül kényelmesek, ami lehetővé tette a nyugodt alvást és a teljes kikapcsolódást. Ami különösen megnyert, az a gyönyörű terasz volt, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező tájra. Csodálatos volt ott ülni reggel kávéval a kézben és élvezni a friss levegőt és a természet csendjét. Lehetőségünk volt a teraszon grillezésre is. A házigazdák vendégszeretete elképesztő volt. Mosolyogva és szívélyesen fogadtak bennünket, és minden szükséges információt megkaptunk a környékről és a kipróbálható tevékenységekről. A kedvesség és a részletekre való odafigyelés igazán lenyűgözött bennünket. A helyszín is ideális. A közelben gyönyörű természet, séta- és kerékpárutak találhatók, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy aktívan és vidáman fedezzük fel a környéket. Összességében a "Le Klet" nyaralóban való tartózkodás felejthetetlen volt. Élveztem minden ott töltött pillanatot, és remélem hamarosan visszatérek. Köszönjük az egész csapatnak a csodálatos élményt, amit kaptunk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Vedran Iveković Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözlet! A nevem Vedran, és én leszek a vendéglátója a LeKlet házban való tartózkodása alatt. Készséggel állok rendelkezésére, és remélem, hogy élvezni fogja. Üdvözöljük!

Nyaralóház Le Klet lista már megtekintette 22348 idők óta 30.07.2023.