Apartman Marigold 2 Medulin - Isztria

kikiáltási ár Ft 9.233 / éj
Detailed description

Teljesen és ízlésesen berendezett apartman a város csendes részén, mindössze 50 méterre a tengertől. A Burle-öböl része, ahol egy halászkikötő is található.Bijeca leghíresebb homokos strandja 1200 m-re található. a sétányon keresztül könnyen megközelíthető gyalogosan, kerékpárral vagy robogóval.Bátran hagyja autóját az épület udvarában díjmentesen.A környéken 500 m-re található a Vižula-félszigeten található régészeti park, parkosított sétányok, gyerekparkok és edzőeszközök.Javaslom a kocogást, a napi fenyves pihenést, napozást egy csendes tengerparton. Egy esti kirándulás tökéletes egy nagyszerű ételekkel és borokkal az egyik étteremben, egy sétával a naplementével, fagylalttal vagy palacsintával. Az apartman központi fekvésű, ahonnan könnyedén eljuthat a 10 km-en belüli csodálatos strandokkal teli környékre és Pula városába, valamint Rovinjba, Porečbe, Motovunba, Grožnjanba. Ha úgy dönt, hogy egy kis szünetet tart a filmekkel, 55 hüvelykes LCD-t, Netflixet és műholdas programokat kínál.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A minimális tartózkodási idő a tartózkodási időtől függően 4-7 nap.7 napnál hosszabb tartózkodás esetén a kedvezmény 10%.A takarítást profi csapat végzi 40€ felár ellenében.Érkezés 16:00-tól -20:00 Indulás 10:00 óráig háziállat nem megengedett. Dohányozni tilos Csend házirendje 22-08-ig Foglaláskor az összeg 30%-át a számlára, a fennmaradó 70%-ot, érkezés előtt 8 nappal szintén a számlára vagy közvetlenül érkezéskor kell befizetni. Minden foglalást kifejezetten e-mailünkből visszaigazolunk az előleg befizetésének igazolása után. Érdeklődni minden telefonon vagy sms-ben.Mivel dolgozom nem tudok válaszolni,de visszahívom vagy küldök üzenetet.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg nem téríthető vissza.
Távolságok
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 800 m
  • Gyógyszertár: 600 m
  • Posta: 700 m
  • Benzinkút: 400 m
  • Buszmegálló: 10 km
  • Vasútállomás: 10 km
  • Repülőtér: 10 km
  • Marina: 800 m
  • Nemzeti park: 500 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Egy fárasztó utazás után egy frissítő ital várja Önt az alkalmazásban. Ha szeretné, összeállítok egy útvonalat Önnek, mint helyinek azokról a helyekről, amelyeket feltétlenül meg kell látogatnia, angol vagy olasz nyelven. Bármilyen kérdés esetén készséggel állok rendelkezésére tartózkodása előtt és alatt. Szervezett tengeri kirándulások lehetségesek különböző kirándulásokat szervező túratársaságokkal, melyeket a horgászsétányon kínálnak.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Marigold 2
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Miranda Lulić
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Kedves látogatóink és leendő vendégeink, szeretettel várom, hogy megérkezzenek gyönyörű Pulánkba. Ha Ön is a természet szerelmese, az én lakásom a város zöld szívében a megfelelő hely az Ön számára. Köszönjük, hogy a Marigold apartmant választotta nyaralásához. Üdvözöljük rejtett paradicsomunkban.

Apartman Marigold 2 lista már megtekintette 3206 idők óta 08.10.2023.