Nyaralóház Mala BellaMedulin - Isztria

kikiáltási ár Ft 13.849 / éj
Detailed description

A Mala Bella duplex ingatlan Medulin központi részén található. Ez a nyaraló terasszal, szabadtéri ülősarokkal, pergolával, kilátással a virágágyásra, nappalival, síkképernyős TV-vel, mosogatógéppel és mikrohullámú sütővel ellátott, teljesen felszerelt konyhával, kamrával, valamint WC-vel rendelkezik. mosógép, az első emeleten, 2 hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba. Egy szabadtéri zuhanyzó is rendelkezésre áll. A ház klimatizált, fűtési lehetőség van (központi). Grillezés a vendégeknek és kiságy kérésre. Ingyenes wifi és privát parkolási lehetőség biztosított. A házban dohányozni tilos. A létesítmény 5 perc sétára található a központtól, a közelben üzletek és pékségek (5 perc), a strand pedig 15 perc sétára található. A Mala Bella 1,5 km-re fekszik Vižula régészeti lelőhelyétől. A legközelebbi repülőtér, a pólai repülőtér, amely 9 km-re található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalási kérelem beérkezését követően a teljes ár 30%-ának megfelelő előleg fizetéséhez küldjük a vendég tájékoztatását. Az előlegnek a következő 5 munkanapon belül meg kell jelennie számlánkon, majd ezt követően zárjuk a naptárban az időpontokat. Bejelentkezés 15:00 és 18:00 óra között lehetséges. Kijelentkezés 08:30 és 10:00 óra között lehetséges. A foglalás alsó korhatára 18 év. Végső takarítás 50€ kaució 100,00Eur érkezéskor fizetendő és a kulcs vagy tárgy tiszta és összeszedett állapotban történő visszaadása után teljes mértékben visszajár. Idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. A foglalásról írásos visszaigazolást küldünk (voucher).
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg vissza nem térítendő. A fennmaradó teljes összeget (levonva az előleget) a vendég az érkezés előtt 30 napon belül előre kifizeti. A vendég az érkezés előtt 42 nappal díjmentesen lemondhatja. A teljes összeget a vendég kifizeti érkezés előtti 42 napon belüli lemondás esetén.
Távolságok
  • Tenger: 900 m
  • Strand: 900 m
  • Belváros: 600 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 500 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 1.2 km
  • Benzinkút: 1.5 km
  • Marina: 900 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Mala Bella
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Vesna Zadro
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Szeretjük Isztriát. Évek óta fedezzük fel természetének és gasztronómiájának szépségét, és mindig meglep valami újjal, különlegességgel. A házat magunknak terveztük és felszereltük, így mindennel fel van szerelve, ami a kényelmes tartózkodáshoz kell. Szeretni fog a lugas alatt tartózkodni, amely el van rejtve mások szeme elől.

Nyaralóház Mala Bella lista már megtekintette 2426 idők óta 15.05.2023.