Apartmanok ŠišlŠolta Nečujam - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.283 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Šolta Nečujam és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Az apartman egy hálószobából (kiságy bérelhető), konyhás nappaliból, fürdőszobából és egy gyönyörű teraszból áll. Teljesen felszerelt, 2+2 fő elhelyezésére alkalmas. Az apartman 100 méterre található a gyönyörű fő strandtól és Necujam központjától. A lakásban TV, klíma, WI-FI internet, hűtőszekrény fagyasztóval, elektromos főzőlap, mikrohullámú sütő, elektromos grill, hajszárító és vasaló használható. . Várjuk érkezését a Tonka and Leon apartmanba

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A bérleti díj 20%-ának kifizetése a foglaláskor, a többi pedig másnap az apartmanba érkezéskor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Buszmegálló: 100 m
  • Repülőtér: 40 km
  • Sport tevékenységek: 100 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Necujam a sziget északi oldalán található, és Splittől kevesebb, mint 9 mérföldnyi, gyönyörű kék Adria választja el. Csendje és zöld szépsége ihlette a nagy horvát költőket, Marko Marulićot és Petar Hektorovićot. A ház, ahol Marko Marulić élt, még mindig a város központjában áll. Sokak szerint Nečujam a legszebb öböl Šolta szigetén, és a hely neve, a latin neve Vallissurda vagy süket öböl a Nečujam-öböl méretéből származik, amely minden hangot képes elrejteni és átváltozni. egy kis suttogás. Gyönyörű strandok az öböl két oldalán és a Nečujam hullámaiban, valamint egy hosszú sétány az év bármely szakában elvarázsol, a nyári melegben pedig a tiszta, tiszta tengerben hűsöljön, és egy fenyőerdő árnyékában pihenjen. A gyönyörű természet paradicsommá varázsolja ezt a helyet.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Šišl
Dejan Šisl Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Šišl lista már megtekintette 9857 idők óta 05.02.2022.