Apartmanok MihaelNin - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 9.374 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Nin és a Zadar régió!
Detailed description

Az ingatlan 8 perces sétára található a strandtól. A Nin történelmi központjában található Apartments Mihael modern szállást kínál ülősarokkal, Netflix-szel és ingyenes Wi-Fi-vel. Minden egység légkondicionálóval, saját fürdőszobával és mikrohullámú sütővel felszerelt konyhával rendelkezik. A helyszíni étteremben olasz és amerikai ételeket szolgálnak fel.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A kulcsok és a parkolójegy előzetes egyeztetés alapján a kulcsdobozban várják. Bejelentkezés 14:00 és 22:00 óra között lehetséges. Kijelentkezés 08:00 és 10:00 óra között lehetséges.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A vendég legkésőbb az érkezés előtt 30 nappal az előleg visszafizetése esetén díjmentesen lemondhatja
Távolságok
  • Tenger: 100 m
Beach típus
Homokos tengerpart,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza a parkolójegyet egy járműre. Az Apartment Mihael Nin történelmi központjában található (kulturálisan védett terület), és parkolási lehetőség a közeli nyilvános parkolókban lehetséges. 30 eurós parkolójegy szükséges, amelyet a parkolójegy visszaküldése után azonnal visszafizetnek. A parkolójegy ingyenes parkolást is tartalmaz a környék három népszerű strandján. A pároknak különösen tetszett a hely – 10-re értékelték a páros tartózkodásuk alkalmával.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mihael
Matea Zubčić Ricov Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Mihael lista már megtekintette 5473 idők óta 25.05.2022.