Apartman AdrianOmiš - Split régió

kikiáltási ár Ft 13.306 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Omiš és a Split régió!
Detailed description

Az ADRIAN az egyetlen apartman az egész létesítményben, amely garantálja Önnek a teljes magánéletet - nem zavarja el a többi vendéget! Korszerűen berendezett, légkondicionált, kényelmes és tágas, minden háztartási géppel felszerelt, stabil WIFI-vel rendelkezik, Omiš ÉNy-i részén, egy csendes utcában található. 1. emeleti nagy lakásból áll, az utcáról külön bejárattal az illatos fűszernövényes kerten keresztül, a földszinten pedig egy zárt garázs található, ahonnan az utcára lehet jutni. Északon egy erdős hegy, keleten egy tágas terasz (25m2) lombkoronával ideális egy nagy grillezéshez, míg délen egy nagy erkély (16m2), amely alkalmas napozásra vagy esti pihenésre kényelmes nyugágyakban, ill. egy hinta, kilátással a városközpontra, a Cetin folyóra és a tengerre. Az apartmanban 2 fürdőszoba és 2 tágas szoba, konyha és külön nappali található. Omiš nem nagy, így mindent könnyedén meg lehet csinálni gyalogosan is: pékségek, bankok, üzletek, kávézók kb 5 percnyi sétával elérhetők, 10 perc sétára pedig a városközpont, ahol számos étterem található, és a nagy ott található a "Punta" homokos strand.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az idegenforgalmi adót és minden adót a szállás ára tartalmazza. Az éjszakánkénti ár az apartmanban tetszőleges számú személyre azonos - a maximális kapacitás 5 fő (4+1). Az északi szobában 2 fő fér el nagy franciaágyon (180x200), a déli szobában 1 fő 2 egyszemélyes ágyon (90x200) + 1 fő pótágyon (kihúzható kanapé: a vendég kérésére kihelyezhető a déli szobában vagy a nappaliban kell elhelyezni). A gyermekeket a teljes létszám tartalmazza. 2 éves korig csecsemők számára ágy kérésre, felár nélkül biztosított. A foglalás biztosításához a teljes ár 20%-át előre kell fizetni euróban előre utalásként közvetlenül a szállás tulajdonosának banki átutalással (internetbank), a fennmaradó 80%-ot pedig készpénzben (EUR). ) a szálláshelyre érkezéskor. Vendégfogadás 16:00 és 23:00 óra között. A tartózkodás utolsó napján a vendég köteles a szállást 10:00 óráig elhagyni. Fizetési módok: banki átutalás (internetbank) és készpénz (érkezéskor).
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg összegét nem térítjük vissza, ha a foglalás lemondása az érkezés napja előtt 30 napon belül történt. A foglalás ezen időszak előtt történő lemondása esetén az előleg összegét teljes egészében visszautaljuk banki átutalással.
Távolságok
  • Tenger: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Belváros: 600 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 800 m
  • Gyógyszertár: 700 m
  • Bank: 100 m
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 200 m
  • Buszmegálló: 100 m
  • Vasútállomás: 25 km
  • Repülőtér: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Érkezéskor a hűtőben üdvözlő ital várja, hogy az utazás után kikapcsolódhasson. A szállás ára tartalmazza a légkondicionálást, a grillt, az internetet, a széfet, a gyermekágyat (kérésre) és a garázst. A WiFi gyors és stabil az épületben, valamint kint a teraszon és az erkélyen. A nappaliban található nagy TV az Ön nyelvén nézheti a NETFLIX filmműsorokat. A gépek teljes körűek: Nescafe DolceGusto kávéfőző, filteres kávéfőző, szendvicspirító, turmixgép, vízmelegítő, mikrohullámú sütő és klasszikus sütő, főzőlap, hajszárító, vasaló, mosogatógép és mosógép. A környező hegyek tele vannak jelzett túraútvonalakkal, a Cetina-folyó pedig csónakázásra, adrenalin evezésre és ZIPline-ra kínál lehetőséget, míg Brač szigetére minden nap hajókirándulások indulnak tengeren. Ezekről a tevékenységekről brosúrák több nyelven is elérhetők az intézményben. Ön busszal vagy autóval utazhat Splitbe (25 km) vagy Makarskába (35 km).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Adrian
Julijana Madunić Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Az "Adrian" apartmanunkat egy tágas, hangulatos és modern berendezésű szállásként képzeltük el Omiš városának egy csendes részén, amely teljes magánéletet kínál vendégeinek. Tisztelettel meghívjuk kedves vendégeinket pihenni, élvezni a nyár örömeit. Itt vagyunk neked!

Apartman Adrian lista már megtekintette 5314 idők óta 18.11.2022.