Apartman Lux CentarOsijek - Szlavónia

kikiáltási ár Ft 6.925 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Osijek és a Szlavónia!
Detailed description

Az Apartment Lux Eszéken egy új építésű magánszállás a város központjában. A Ružina utca 21. szám alatti udvarban található. A főúttól elválasztott lakás nyugalmat és csendet garantál a nyüzsgő központ zajától. Az apartman 2+2 fő elhelyezésére alkalmas. Az apartmanban egy 160x200 cm-es ágy és egy további kihúzható ágy található a nappaliban két fő részére, légkondicionáló, TV, fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval, ingyenes wifi és ingyenes parkolási lehetőség. A teljes 36,8 m2-es lakás plusz 4 m2-es erkély áll a vendégek rendelkezésére. A Ružina ulica egy régi eszéki utca a város központjában. Ami a kényelmi szolgáltatást illeti, két üzlet található a közelben, amelyeket gyalog is elérhet. A főút bejáratánál balra kell fordulni, 130 m után az utca ugyanazon oldalán, minden nap 23 óráig nyitva van egy élelmiszerbolt. Ha kilép a főút bejáratáról és jobbra fordul, egy pékség 06:00 és 22:00 óra között, az utca túloldalán pedig 110 m-re egy kis bolt található, hétfőtől szombatig 20:00 óráig.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Egy vagy két fős apartman 40 euró, minden további személy után napi 10 euró felár fizetendő. Az apartmanban maximum 4 fő elhelyezésére van lehetőség. Bejelentkezés: 16 órától Kijelentkezés: 10 órától
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg visszafizetésének nincs feltétele.
Távolságok
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 200 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Buszmegálló: 1.5 km
  • Vasútállomás: 1.6 km
Részletes leírás
A szálláshely azért különleges és különbözik a többitől, mert a fiatal kortárs művész, Monikammoart old school attitűdjével művészi festményei gazdagítják. Munkái fényt, frissességet hoztak, megszépítették a lakás falait, különlegessé és egyedivé téve Eszék belvárosának többi lakásához képest. Monikammoart követheti az Instagramon. A Ružina ulica egy egyirányú utca Županiska felé. A lakáshoz saját parkoló tartozik a 14-es számú, az épület udvarán. A villamosmegállótól 230 m-re van a Županiska utca, a buszmegálló pedig 400 m-re található a Gundulićeva utca 92. szám alatt. A vonat- és buszpályaudvar 1,1 km-re található.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Lux Centar
Marina Bajić
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Szeretem a természetet és minél több időt töltök a természetben, szeretek sétálni, biciklizni a tenger, a folyó mentén... Szeretek találkozni emberekkel a világ minden tájáról. Ha valaki megkérdezi, hogy honnan származom, azt szeretem mondani, hogy a Föld bolygóról jöttem, mert mindannyian ennek a gyönyörű bolygónak a lakói vagyunk, és össze kell tartanunk :) Nem tudok nélküle: énekelni, táncolni, kerékpározás, természet.

Apartman Lux Centar lista már megtekintette 2023 idők óta 08.05.2023.