Villa Vinkovi DvoriPisak - Split régió

kikiáltási ár Ft 21.877 / éj
Vendég értékelés alapuló 42 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A House Vinkovi Dvori egy kis és csendes helyen található, Pisakban, a dalmát tengerparton, Omis és Makarska között, mindössze 40 km-re Splittől. A Vinkovi Dvori legfeljebb 8 fő elhelyezésére alkalmas, két tágas, teljes nappali terasszal ellátott padlón, modern, felszerelt konyhával és nappalival, masszázszuhannyal felszerelt fürdőszobával, két kényelmes és tágas szobával, légkondicionálóval, WIFI-vel, LED TV-vel és SAT-vel antenna, széf ... A földszinti apartmanhoz tágas és bútorozott terasz tartozik, míg az első emeleten található apartman tágas és bútorozott terasszal rendelkezik, gyönyörű kilátással a tengerre és Brac szigetére. A Vinkovi Dvori háza alatt, mintegy 200 lépcsőn számos szép strand található, kristálytiszta és tiszta tengeréről, kavicsos és kavicsos fekvésének köszönhetően minden vendég ideális lehetőséget biztosít az egész napos fürdésre, pihenésre és a nap és a tenger hosszú időn át élvezésére. vakáció.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az árak 8 főre vonatkoznak: Érkezés: szombaton 15:00 órától Indulás: szombattól 09:00 óráig Fizetési feltételek: - 30% előre a foglalás visszaigazolásakor - 70% érkezéskor Lemondási és visszatérítési feltételek: - 120 napos lemondás esetén a foglalás dátuma előtt 100% visszatérítést kapunk - A foglalás lemondása esetén 60 - 119 nappal a foglalás előtt 50% -ot térítünk vissza - A foglalás lemondása esetén a foglalás előtt 59 nappal vagy annál rövidebb idő alatt nem térítjük vissza - lemondás esetén a fel nem használt pénzeszközök felhasználhatók a következő évben
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 800 m
  • Étterem: 800 m
  • Orvos: 17 km
  • Gyógyszertár: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posta: 8 km
  • Benzinkút: 17 km
  • Buszmegálló: 17 km
  • Vasútállomás: 40 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Marina: 23 km
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 23 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Villa Vinkovi Dvori
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 42 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Osiek, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A8, Augusztus 2022
Szenzációs tartózkodás

Nos, nincs mit hozzátenni, nem kevesebb, minden összhangban van az ajánlattal. Gazdagan berendezett ház. Vinkovi Dvorit ajánlom. Egyszer voltunk Horvátországban, de most már tudjuk, hogy jobb lakást nem is kaphattunk volna. A ház tágas, tiszta és jól felszerelt (egyszerűen minden volt (amire a szíve vágyik) mindenkinek törölközőkészlet, mosógép, mosogatógép, kávéfőző, mikrohullámú sütő, vasaló, hajszárító, jégkészítő, grill, klíma minden szoba, edényasztal és konyha jól felszerelt), tökéletes 8 fős csapatunk számára. Ház csendes környéken, kis kerttel fügével és gyógynövényekkel (sok növényzet). Többet kaptunk, mint amire számítottunk.... A háziasszony nagyon kedves és diszkrét volt. Vlasta hideg italokkal és regionális kosárral fogadott minket gyümölcsökkel, kenyérrel, sonkával, sajttal és kenyérrel, ami 14 órás autós utazás után elrontotta a szájízünket. Az idő nagy részét a közeli gyönyörű és hangulatos kis strandon töltöttük (a leírtak szerinti bejutás, mivel nekünk csak az első napon, kicsit fájdalmasnak tűnt számunkra - de az utazás után fáradtság volt, muszáj volt. csodálja meg a terepet minden következő kijáratnál), és látogasson el a Biokowo kilátóra , Splitbe, Omisba vagy Dubrovnikba. Esténként pedig a csodálatos fedett tágas teraszon, ahol ettünk, grilleztünk és jól éreztük magunkat a Vlasta által biztosított pohár finom bor mellett. A teraszon táncolást még nem említem. A délutánok egy jakuzzában való fürdésre teltek el. Köszönjük Vlasta a Vinkovi Dvoriban töltött időt és hangulatot – mindig készen állt a segítségünkre, és minden kérdésre azonnal válaszolt. Vlasta biztosan visszatér egy másik nyaralásra !!! Nagyon szépen köszönjük.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Budapest, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A8, Július 2022
Nagyszerű hely egy hétre

A lakás tökéletes volt! Két gyerekes családnak kiváló. Üdvözlőajándékokat kaptunk a hűtőben, és minden jól elő volt készítve a kerti grillezéshez. Csodálatos kilátás a tengerre, hatalmas terasz. Két szép strand 5 perc sétára. Vendéglátónk, Vlasta nagyon barátságos volt. Határozottan tervezzük, hogy újra meglátogatjuk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Radzymin, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A8, Június 2022
A legjobb hely 4 párnak

Vinkovi Dvorit ajánlom. Ez volt a 7. nyaralásunk Horvátországban. Véletlenül kerültünk Vink Dvoriba, de most már tudom, hogy jobb lakást nem is kaphattunk volna. A ház tágas, tiszta és jól felszerelt (egyszerűen minden volt: törölközőkészlet mindenkinek, mosógép, mosogatógép, kávéfőző, mikrohullámú sütő, vasaló, hajszárító, jéggép, grill, klíma minden szobában, étkészlet ill. konyha jól felszerelt), tökéletes 9 fős csapatunk számára. Ház egy csendes környéken, kis kerttel, fügével, gránátalmával, olajbogyóval és gyógynövényekkel (sok zölddel). Többet kaptunk, mint amire számítottunk.... A háziasszony nagyon kedves és diszkrét volt. A Vlasta hideg italokkal és egy kosár regionális felvágottakkal, sajttal és kenyérrel fogadott minket, ami 20 órás autóút után elrontotta a szájízünket. Minden az ajánlatnak megfelelően. További látványosság a gyerekek számára kialakított játszószoba, sok játékkal és konzollal. Időnk nagy részét a közeli gyönyörű és hangulatos kis strandon töltöttük. Esténként pedig a csodálatos fedett tágas teraszon, ahol ettünk, grilleztünk és jól éreztük magunkat a Vlasta által biztosított pohár finom bor mellett. A reggeli kávé az erkélyen ízlett a legjobban - a legjobb kilátás a napfelkeltére, a tengerre és a hegyekre. Az esték jakuzzában fürdőzve teltek el. Köszönjük Vlasta a Vinkovi Dvoriban töltött időt és hangulatot – mindig készen állt a segítségünkre, és minden kérdésre azonnal válaszolt. Vlasta, ha ez a világ nem őrül meg, biztosan visszatérünk még egy nyaralásra !!!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Vlasta Antunovic Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Villa Vinkovi Dvori lista már megtekintette 51069 idők óta 14.05.2014.