Apartmanok JurinoviPrimošten - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 6.249 / éj
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartments Jurinovi Dolac településen található, 4 km-re Primošten előtt Šibenik irányából Split felé. Dolac egy csendes hely minden vendég számára, aki szereti a békét és nem a tömeget, mint Primošten központjában. A tenger távolsága 400 m vagy néhány perc séta. A strandok körülbelül 600 méterre találhatók. A tengerhez vezető út meredek, mert egy dombon található, és nem ajánljuk a sétát nem szerető vendégeknek. Autóval is ki lehet menni a strandra, a parkolás az út mellett és a tenger mellett ingyenes. Két 45 m2-es apartman található a földszinten, tengerre néző kilátással, mindegyik apartman erkéllyel, teljesen felszerelt konyhával, klímával, internettel és nem árnyékos parkolóval rendelkezik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalási ár tartalmazza a parkolást, a légkondicionálást, a Wi-Fi-t, az idegenforgalmi adót és az apartman takarítását a tartózkodás utolsó napján. Az érkezés (bejelentkezés) ajánlott időpontja 14:00 óra után, míg a kijelentkezés (kijelentkezés) az utolsó napon 10:00 óráig lehetséges. A szállás lemondása esetén az előleget nem térítjük vissza. Az előleg összege 100 euró.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
A foglalás lemondása esetén az előleget nem térítjük vissza.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 4 km
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Posta: 4 km
  • Benzinkút: 4 km
  • Buszmegálló: 4 km
  • Vasútállomás: 23 km
  • Repülőtér: 40 km
  • Marina: 5 km
  • Sport tevékenységek: 1 km
  • Disco club: 5 km
  • Kaszinó: 4 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Itt helyi Babić bort és kiváló minőségű olívaolajat vásárolhat.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Jurinovi
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Maribor, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Szeptember 2023
Apartman Jurinovi Dolac

A férjemmel harmadik éve jártunk ugyanabban a lakásban. Szeretjük Dalmácia békéjét, csendjét és autentikus környezetét. A partra több gyönyörű strandra hajtunk le. A parkolóhely nem jelent problémát. A tulajdonos diszkrét és mindig készen áll tanácsokkal segíteni. Olívaolajat és egyéb házi készítésű termékeket vásárolhat tőle. Visszamegyünk oda MIRA és Bojan

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Łódź, Lengyelország
Katasztrófa (1/5) Maradt A2+2, Augusztus 2023
Elkerül

A "lakás" (bár helyesebb lenne a nora szót használni) nem úgy néz ki, mint a képeken. Az első és legerősebb benyomás - csak egy nagy rendetlenség van, mert senki sem takarít. Kezdve a bejárati ajtótól, ragacsos kilincseken és padlón át, törölközőkön, évek óta festetlen falakon át a törött redőnyökig. Az ablakból főleg a szomszédos épület falára nyílik kilátás, ezt a "tengeri" részt nagyrészt eltakarja az újonnan épült épület. A lakás bejárati ajtaja a Castorama szokásos, legolcsóbb ajtója, ami legfeljebb a szobákat, nem a lakást tudja elválasztani a lépcsőháztól. Mindent és mindenkit hallhat. A felhajtón egy összetört Renault 4, a folyosón néhány sor üzemanyag-pellet. Mészárlás. Amint megérkeztünk, megszöktünk onnan. A 100 eurós előleg persze kárba ment, az úriember hirtelen elment a türelmétől, és úgy döntött, nem szólal meg többet. Talán egykor szép hely volt, de valószínűleg évekkel ezelőtt. Most az alsó és méteres iszap kerülendő!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz

Kedves Szendvics úr Ön 40 euróért foglalt egy apartmant éjszakára és Radisson Blu-t vár, amire nincs pénze.Egész nap vártunk, nem vette fel a telefont és elnézést kért délután. az elején gyanús volt a viselkedésed, biztos valamiféle kábítószer vagy ópiát hatása alatt voltál, bár nem a mi problémánk, hogy megsértsük a vendégek magánéletét.Az éjszaka közepén úgy távoztál, hogy nem fizettél 14 éjszakás tartózkodás és ekkora rendetlenség, törött üveg, piros foltok a lepedőn a ki tudja mitől és kosz, amit órákat töltöttünk a takarítással a hátad mögött, és ez csak egy napos tartózkodásért. A 100 eurós előleget nem küldjük vissza, mert egy napot töltöttél plusz takarítással, egyébként pedig az a szabály, hogy az előleget semmi esetre sem adjuk vissza, ez az oldalunkon található leírásban és szabályzatban van leírva. A tőlünk való pénzkizsákmányolási kísérleteidet feljelentették a rendőrségen, furcsa viselkedésed miatt a biztonsági kamerákat ellenőrizzük.Az erkélyről a kilátást nem tudjuk befolyásolni, mert új épületek épülnek körülöttünk, de még mindig van egy szép kilátás a tengerre.A lakás alaposan ki van takarítva és az ágynemű kimosva.vasalás profi mosodában. A Renault 4 több nálunk javított autó része és sokszor segítettünk bajba jutott vendégeinknek autóikkal.A brikett nem a folyosón, hanem a lépcső alatt van szépen egymásra rakva, ami egyáltalán nem zavarhatja, mert a télre készülni normális.Minőség Szerintem az ajtó nem fontos vagy kérdéses mert ismétlem nem Radisson Blu vagyunk hanem egy háromcsillagos lakás. Apartmanjaink mindig is remek nyaralóhelyei voltak kulturált embereknek, sajnos az olyanok, mint te, nem érdemlik meg, hogy eljöjjenek a tengerünkre, szégyen vagy a népedre és a hazádra.

Ljubljana, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Jurinovi, Augusztus 2018
Dolac, Rtič I / 48, Primošten Burnji

A férjem és én idén először tartózkodtunk Jurinovi házában, de biztosan nem utolsó alkalommal! Ez tökéletesen megfelel igényeinknek. Éjjel elég és békés, és a ház mögött egy finom sétaút található. A strand gyönyörű, a tengervíz kristálytiszta és a fenyőfák alatt is van némi árnyalat ... A lakás tágas, jól berendezett és tiszta. Host Antonio és családja rendkívül kedvesek és kellemesek. Csodálatos Babič bora van (erre a területre jellemző), melyet maguk termelnek, és nagyon jó olívaolajat. Mindenképpen ajánljuk ezt a helyet, egy kellemes, nyugodt nyaraláshoz egy pár vagy egy gyermekes család számára - a strandok tökéletesek a kisgyermekek számára. Köszönöm Antonio, Josip & Dragica, hogy ilyen csodálatos ünnepet kínál nekünk! Nézd meg nex évben! Brigita & Bine

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Antonio Jurin Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

LAKÁSOK \ Jurin \ Apartments Sales Manager egymástól. Jurin @ gmail. com

Apartmanok Jurinovi lista már megtekintette 68613 idők óta 21.09.2017.