Apartmanok CiprijanRažanac - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 10.162 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Ražanac és a Zadar régió!
Detailed description

A tengerre néző, 100 m2-es, 100 m2-es apartmanokat béreljük. Az apartmanok nagyon alkalmasak két családnak vagy egy nagyobbnak - 2 hálószoba dupla ággyal és egy 2 egyszemélyes ággyal, egy nappali sarok kanapéval két fő részére - az összes személy 6 és 2 fő. és teljesen felszerelt konyha. Két tágas erkéllyel grillezővel ellátott kerti terasz, parkoló biztosított, háziállatok engedélyezettek. Tekintettel arra, hogy építettük ezt a házat családunknak, azt szeretnénk, hogy vendégeink otthon érezzék magukat, és mindent, amire szükségük van egy kellemes nyaraláshoz. A Ražanac egy csendes hely a Velebit lábánál, Zadartól mindössze 20 km-re, 15 perces autóútra, több rejtett homokos öbölrel, tiszta strandokkal és a tengerrel.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez a tulajdonos bankszámláját a bérlőnek a bérleti díj legfeljebb 30% -ában kell megfizetnie. A fennmaradó összeg kifizetése (a teljes összeg csökkentve az előlegfizetéssel) a lakás átvételekor történik. Bejelentkezés 14:00 órától, kijelentkezés 10:00 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 700 m
  • Étterem: 700 m
  • Orvos: 700 m
  • Gyógyszertár: 700 m
  • Posta: 700 m
  • Buszmegálló: 25 km
  • Vasútállomás: 25 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Sport tevékenységek: 700 m
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ciprijan
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 14 értékelés
Zagreb , Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Július 2021
Gyere és lazíts

Megpróbáljuk rendezni a Ciprijan családnál eltöltött csodálatos vakáció utáni benyomásokat. Elsőként vendéglátóink, csodálatos és meleg emberek kedvességét és vendégszeretetét tenném, akik még kellemesebbé tették tartózkodásunkat szép és tiszta lakásukban. A lakás tágas, világos és kényelmes maradni, kiválóan felszerelt minden eszközzel, amely megkönnyíti az életét. Maga a Ražanac, ha családjával érkezik, pontosan erre a helyre van szüksége: tiszta tenger, gyönyörű strandok és gyönyörűen parkosított sétány. A faluban van egy templom, több kávézó, gyógyszertár, üzlet, hentes, Tisak. Természetesen a gyerekeket nem felejtik el egy kis parkkal és egy kis játszótérrel a fedett foci számára. Béke, csend, hihetetlen kilátás nyílik a Velebitre, miközben úszik a tengerben, és kedves házigazdáink, Cyprian melege tökéletesvé tette nyaralásunkat ...

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Warsaw, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Ciprijan, Július 2018
Kiváló lakás

Élveztük a Branko lakásában való tartózkodásunkat. A hely nagyon tiszta, vadonatúj és teljesen felszerelt. A lakás tágas és kényelmes volt. Estét a kertben töltjük. A kilátás a tengerre és a hegyekre csodálatos volt. A házigazdák (Branko és Danijela) nagyon hasznos és elképesztően barátságosak voltak. A ház a község csendes részén található. A hely kellemes. Köszönjük szép nyaralását.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
PIANORO, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Január 1970
Nyaralás Razanac-ban

Vendégeink voltak a Razanac lakásában. A Branko Ciprijan családdal. A házigazdák kivételes emberek. Minden kérésünkre rendelkezésre állnak. A lakás nagyon szép és mindenekelőtt nagyon tiszta. Van mindent, amire szükséged van. Daniela, Branko Ciprijan lánya és szuper. Köszönöm mindazt, amit fantasztikus vagy, még szuper is.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Branko Ciprijan Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Ciprijan lista már megtekintette 41037 idők óta 03.05.2014.