Mobilház AnitaRažanac - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Ražanac és a Zadar régió!
Detailed description

A nyaralók a Camp Planikban találhatók, egy csendes fenyvesben, Ražanac bejáratánál. A tábor bejáratától száz méterre található a Tommy szupermarket (nyitva H-Szo 21 óráig, vasárnaponként pedig 20 óráig) A boltok mellett a tábortól nem messze található még fogorvos, gyógyszertár, Hrvatska Pošta, Tisak, könyvtár, halpiac, telek és különféle vendéglátóhelyek. A városközpont körülbelül 400 méterre van a tábor bejáratától. A strand körülbelül 650 méterre található. Néhány kilométeren belül számos strand található. A közelben található Pag, Zadar, Nin, Paklenica Nemzeti Park... A nyaralók két felnőtt és két azaz három gyerek elszállásolására alkalmasak. Mérete 8x4, azaz 24 m2 18, azaz 9 m2-es terasszal. Minden házhoz tartozik parkolóhely a terasz előtt, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Velebitre.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A Planik Autocamp honlapján kiemelt feltételek érvényesek: https://www.planik.hr/hr/opci-uvjeti/ Általánosságban az alábbiak érvényesek: - szállásfoglaláshoz a választott fizetési módtól függően előleg fizetése szükséges. - a fennmaradó összeget legkésőbb a szolgáltatás igénybevételének megkezdése előtt 15 nappal kell befizetni, a lakóhelyi illetéket az érvényes árlista szerint kell befizetni a táborba. A 12 éven aluli gyermekek mentesülnek a lakóhelyi adó fizetése alól, 12-18 éves korukig az adó 50%-át fizetik. A végső takarítás díját a tábor 50 EUR összegben számítja fel, függetlenül az éjszakák számától.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A Planik Auto Camp honlapján kiemelt feltételek érvényesek: https://www.planik.hr/hr/opci-uvjeti/
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 400 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Posta: 400 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Egyéb lehetőségek: - a tábor által a látogatók számára ingyenes internet - TV - terasz asztallal és székekkel - felszerelt konyha - zuhanyzós fürdőszoba - légkondicionálás, hűtés, szárítás és fűtés lehetőség - friss ágynemű - nemdohányzó - tűzhely tűzoltó készülék - elektromos grill
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Mobilház Anita
Anita Tkalčec Krznarić Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Mobilház Anita lista már megtekintette 10097 idők óta 09.07.2022.