Apartman SunflowerRažanj (Rogoznica) - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 7.736 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Ražanj (Rogoznica) és a Sibenik környékén!
Detailed description

A csendes Stivašnica-öböl közepén található Apartment Sunflower ideális 4-6 fő elszállásolására, és tökéletes hely a kikapcsolódásra. A Napraforgó lakás a maga 90m2-ével két szinten terül el a családi ház tetején. Az első emeleten található egy kényelmes hálószoba franciaággyal, praktikus fürdőszoba mosógéppel, teljesen felszerelt, felújított konyha, étkező nagy, 6 személyes asztallal és egy nyugati fekvésű terasz gyönyörű kilátással a tengerre és a naplementére. A tetőtérbe körlépcső vezet, ahol a maradék két hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet. Minden szoba franciaággyal rendelkezik, és a tengerre vagy a természetre néz. Az apartman a tengertől 80 méterre található, és a tenger 5 méteres mélységben kezdődik, de az öböl tetején (500 méterre az apartmantól) egy sekély strand található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg a teljes ár 30%-a (foglalás esetén), a fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő. A jelenlegi COVID19 helyzetre való tekintettel az előleg kifizetése a tervezett érkezés előtt 30 nappal történik. Régi vendégek 10% kedvezményt kapnak a teljes árból.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Amennyiben a foglalást a tervezett érkezés előtt 20 vagy több nappal mondják le, az előleg teljes összegét visszatérítjük.
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 800 m
  • Étterem: 800 m
  • Orvos: 8 km
  • Gyógyszertár: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posta: 8 km
  • Benzinkút: 15 km
  • Buszmegálló: 55 km
  • Vasútállomás: 55 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 8 km
  • Sport tevékenységek: 20 m
  • Disco club: 15 km
  • Nemzeti park: 35 km
Beach típus
Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Parkolóhely áll a vendégek rendelkezésére.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Sunflower
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Chałupki, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Július 2021
Fantasztikus

Az apartman nagyszerű, tiszta, szépen berendezett, szó szerint mindennel felszerelt, amire szüksége lehet. A kilátás az erkélyről csodálatos. Közel a tengerhez. Nagyon kedves tulajdonosok. Csendes környék, 15 perces sétával elérheti a központot, ahol szép éttermek és üzlet található. Minden reggel egy autó kenyérrel és friss hallal hajt fel a lakásba. Határozottan ajánlom !!!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Güstrow, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Július 2020
Csodálatos!

2 tökéletes hetet töltöttünk a Bročić család lakásában. A lakás tökéletes helyen található, nagyon közel van a tengerhez, és a teraszunkról gyönyörű tengerre nyíló kilátást élvezhettünk. A hely nagyon csendes, a fürdési területeken egyedülálló az úszás. Megtekinthettük a gyönyörű városokat Ražanj, Trogir és még sok más közelében. A lakásban minden megvolt, amire szükségünk volt, és még sok más, nagyon-nagyon szép, tágas és nagyon tiszta lakás volt. A Bročić család nagyszerű házigazdák voltak, nagyon segítőkészek, barátságosak és figyelmesek voltak, még élvezetesebbé tették tartózkodásunkat. Mindenkinek ajánlom a lakást, aki szép és békés időt szeretne tölteni Horvátországban.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Cegléd, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Július 2019
Felejthetetlen hét Razanjban

Feleségemmel és barátaimmal, érkeztünk 1 csodás hétre. Az apartman nagyon szép, nagyon tágas. A konyha teljesen felszerelt, minden nagyon jól működik. Minden emeleten klíma van, ami kellemes időt biztosít. A kilátás a tengerre csodálatos. Nyugodt környezetben lehettünk. A család aki fogadott bennünket, nagyon kedves és barátságos. Mindenkinek ajánlom, hogy töltsön el itt legalább 1 hetet.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
Mutasd meg az összes véleményt
Lucija Bročić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Szia, Lucija vagyok, és segítek a szüleimnek, amikor Razanjban bérelek Sunflower apartmanokat. Reméljük tetszeni fog!

Apartman Sunflower lista már megtekintette 28090 idők óta 24.06.2017.