Mobilház Mare BluRovanjska - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 9.203 / éj
Detailed description

A Mare blu mobilház Rovanjska városában, a Tamaris táborban található, 70 méterre a tengertől. 34m2 lakóterület és 18m2 terasz található benne. Ez az 54 m2-es ház skandináv belső terekkel rendelkezik, természetes színekkel és anyagokkal, hogy harmonikus és pihentető tartózkodást kínáljon. Az egyik hálószobában egy franciaágy (160 x 200 cm), a másikban két ágy (80 x 200 cm) található. Minden szobában van televízió. A nappali konyhával és étkezővel egybenyitható. A nagy konyha nyitott és teljesen felszerelt minden főzési igényhez - Krups kávéfőzővel, alapvető fűszerekkel (olaj, olívaolaj, só, bors, ecet), kiváló minőségű edényekkel, olyan berendezésekkel, mint a kenyérpirító és turmixgép, valamint mosogatógép. Mobilházunk számos modern eszközzel és funkcióval van felszerelve, mint például SAT TV, légkondicionáló és vezeték nélküli internet.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalási visszaigazolást a 30% előleg bankszámlára történő befizetése után küldjük meg a vendégeknek. A vendégek érkezése 15:00 órától, távozás 10:00 óráig tart.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Amennyiben a vendég le kívánja mondani a foglalást, az érkezéstől számított 60 vagy több napos lemondás esetén az előleg teljes összege visszatérítésre kerül. Ha a foglalást az érkezéstől számított 30-60 napon belül mondják le, az előleg 50%-át visszatartjuk. Amennyiben a foglalást az érkezéstől számított 30 napon belül mondják le, az előleget teljes egészében visszatartjuk.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Buszmegálló: 30 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Nemzeti park: 8 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Vendégeinknek ingyenes ágyneműt, törölközőt, tusfürdőt és hajsampont, WC-papírt, valamint egy üveg bort és üdvözlővizet biztosítunk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Mobilház Mare Blu
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Obitelj Miletic
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Mobilház Mare Blu lista már megtekintette 3337 idők óta 29.06.2023.