Apartmanok SilvestraRovinj - Isztria

kikiáltási ár Ft 7.461 / éj
Vendég értékelés alapuló 15 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Nyaralóház Rovinjban, egy isztriai városban, gyönyörű természeti tájakkal. Kényelmes apartmanok külön bejárattal, terasszal és parkolással az udvarban. Nyaralónk 10 perc sétára található a városközponttól és a legközelebbi strandtól (Lone Bay, Hotel Eden). Az Golden Cape Park Forest gyönyörű strandjai 10-20 perces sétára vannak (többnyire a parkon keresztül).

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Minden pótlólagos pótdíj 12–20 € / éjszaka (évszakotól függően). Kiegészítés háziállathoz: 10€ / éj. 7 éjszakánál hosszabb tartózkodások esetén kedvezmények állnak rendelkezésre, és minél hosszabb a tartózkodás, annál magasabb a kedvezmény. 7 éjszakánál rövidebb tartózkodások esetén külön díjat számolunk fel (kivéve kivételes eseteket, pl. Amikor a tartózkodás hosszát a rendelkezésre álló apartman korlátozza): 1 éjszaka 100%; 2 éjszaka 75%; 3 éjszaka 50%; 4 éjszaka 35%; 5 éjszaka 20%; 6 éjszaka 10%. A foglalás megerősítéséhez a teljes összeg 30% -ának, de legalább három éjszaka bérleti díjának előlege szükséges. A fennmaradó összeget érkezéskor vagy egyeztetés alapján kell fizetni. Az áfát az ár tartalmazza. Érkezés és távozás napja kívánság szerint.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Ha utazása a Covid-19 általános korlátozásai miatt nem lehetséges, visszakaphatja az előlegét (levonják a banki díjat), vagy a teljes összeget jóváírhatja a következő látogatás alkalmával. Másrészt, ha bármilyen más okból lemondja utazását, lemondási költségei a kaució összegére korlátozódnak. Ha újabb foglalást kapunk, visszakapja az előleget, levonva költségeinket (max. 50 EUR) és az esetleges veszteségeket. A veszteség az új foglalástól függ, és a teljes ár és az új foglalás során kapott ár közötti különbség. Ezután átutalhatjuk Önnek az összeget (levonjuk a banki díjat), vagy az az Ön hitelének maradhat.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 500 m
  • Vasútállomás: 18 km
  • Repülőtér: 40 km
  • Marina: 300 m
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Kaszinó: 400 m
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Kerékpárok kérésre.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Silvestra
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 15 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Krakow, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Április 2023
Fantasztikus tartózkodás Rovinjban

Egy két hálószobás apartmanban laktunk. Ez egy nagyon kényelmes apartman, minden szükséges felszereléssel. Van egy szabadtéri fedett terasz. Nagyon csendes és kényelmes tartózkodási hely. Számunkra ez egy fantasztikus hely volt - egy csendes utcában, kényelmes parkolóhellyel. Néhány perc sétára a parttól... és a legszebb kilátás nyílik Rovinjra. A városközpontba sétál a tengerparton, mindig gyönyörű kilátás nyílik. A tulajdonossal nagyon jó a kapcsolattartás. Vesna egy fantasztikus ember, aki nagyon barátságosan kezeli a vendégeket. Ha ezekre a területekre megyünk, biztosan ezt a lakást választjuk. Üdvözlet és köszönet Vesnának.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Linz, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2023
Ajánlott!

Korábban helyben kerestem nyaralószállásomat. A kutyámnak köszönhetően már a nyaralás előtt elkezdtem foglalni. Immár 14 éve járok Vesnába és Ninóba kutyával vagy anélkül, gyerekkel vagy anélkül, barátokkal vagy párban. A nagyon kedves és udvarias házigazdák összes szállásán éltem már, és csak ajánlani tudom őket. A helyszín is tökéletesnek tűnik számomra: Kicsivel Rovinj központja felett, ez pont olyan könnyen megközelíthető, mint a gyönyörű nemzeti park - főleg kerékpárokkal, amiket egyben le is lehet foglalni. Hamarosan találkozunk!!!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Berlin, Németország
Nagyon jó (4/5) Maradt A4+1, Szeptember 2022
Nyaralás nagyon kedves házigazdákkal

Szeptember 22-én az első 2 hétben a FeWo Palme-ban maradtunk. A vendéglátóink nagyon kedvesek voltak, az apartman nagyon tiszta és jól felszerelt. A WiFi tökéletesen működött. Stressz nélkül tudtunk pihenni. Kösz

Ajánlott : Aktív nyaralás, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Vesna Šverko Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Szlovén,
Apartmanok Silvestra lista már megtekintette 71224 idők óta 01.07.2017.