Mobilház ViviSelce - Kvarner

kikiáltási ár Ft 21.888 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Selce és a Kvarner!
Detailed description

Kiválóan felszerelt vadonatúj mobilházakban kínálunk szállást Selcén, Selce kempingjében (Adria Crikvenica). Mobilházaink prémium pozíciókban helyezkednek el, közvetlenül egy gyönyörű új, két kaszkádon álló biomedence komplexum mellett. A természetben lévő szálloda kényelmét nyaralóink tengerre néző kilátással teszik lehetővé. A ház 6 fős, teljesen felszerelt, mindegyikben két külön hálószoba, mindegyikben fürdőszoba, étkező, teljesen felszerelt konyha (akár Masterchef szabványok szerint is), és hab a tortán egy gyönyörű terasz nappali bútorokkal és ebédlőasztallal. . Béke, madárcsicsergés, a tenger és a medence közelsége... nem úgy hangzik, mint egy nyaralás?

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Érezze magát otthon, pihenjen és élvezze új nyaralóinkat. Bejelentkezés 14 órától, kijelentkezés 10 óráig. A kulcsok átvétele a recepción történik, ahol az idegenforgalmi adót és az idegenforgalmi adót is fizetik, amit az ár nem tartalmaz.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A letét visszatérítendő, ha a lemondás 30 nappal a tervezett érkezés előtt történik.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 200 m
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Benzinkút: 4 km
  • Repülőtér: 23 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A tábortól Selcére egy gyönyörű sétány vezet, és mindössze 5 perc sétára Selcétől, ahol éttermek, pékségek, üzletek és halászvacsorák várják a vendégeket. A strand kavicsos és aszfaltozott, nyugágyak, napernyők, vízibicikli, búvárfelszerelés bérelhető...
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Mobilház Vivi
Ivan Jurkovic Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Francia, Szlovén,
Mobilház Vivi lista már megtekintette 11103 idők óta 03.06.2022.