Nyaralóház Villa CascadaStarigrad Paklenica - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 10.863 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Üdvözöljük sorra a modern, nagy szeretettel és odafigyeléssel készült házakban, hogy minél kellemesebbé és meghittébb legyen nálunk az üdülés - mintha megéreztük volna, hogy jó lenne elválasztani a többi vendégtől; viszont gondoltunk a békédre, és kiderült, hogy az egészségedre és a Covid-mentességedre is gondoltunk: -) ... Starigrad központjának egy csendes sarkában telepedtünk le, pár lépésre a nemzeti parktól, éttermektől , kávézók, üzletek, benzinkutak, szállodák, sportpályák, ... és a tábor gyönyörű strandjai a fenyőfák árnyékában... Szeretsz lustálkodni a nyaraláson, társasozni vagy kipróbálni a kalandvágyat a tengeren vagy a tengeren. hegyek - jó helyen jársz... Nálunk a nyaralókban pedig minden megvan a teljes nyaraláshoz - tehát ha nagyon nem akarod (mert mégiscsak nyaralsz), akkor nincs bárhová elmenni :-) Gyere el a Nyitószezonra az Isolation után, pihend ki az idegeidet ezekben a gyönyörű és biztonságos létesítményekben, pihenj és érezd jól magad, és ötleteiddel ajánld fel nekünk, mit szeretnél még egy év múlva - mert biztosan vissza akarok jönni... Viszlát!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez legalább 30%-os befizetést kell megkapnunk, a többit pedig érkezéskor kell kifizetnie. Indulás 10:00 előtt, belépés 16:00 óra után kívánatos, hogy az új vendégek számára mindent megfelelően el tudjunk intézni... Természetesen, ha minden hamarabb elkészül, akkor már korábban is szívesen belépünk ingyenesen. További takarítási díj 50 € tartózkodásonként.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Abban az esetben, ha a hivatali ideje alatt olyan körülmények miatt nem lehet beutazni Horvátországba karantén vagy elszigetelés nélkül, visszafizetjük előlegét (tavaszi foglalásokkal már megtettük)... Úgy gondoljuk azonban, hogy túl vagyunk a legrosszabbon, és mindannyian megérdemlik a nap , a tenger és a szél jótékony hatásait a hegyekről ...
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 70 m
  • Élelmiszer: 70 m
  • Étterem: 60 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 90 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 200 m
  • Buszmegálló: 500 m
  • Repülőtér: 400 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 200 m
  • Kaszinó: 200 m
  • Nemzeti park: 100 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A közvetlen közelben számos iroda található, amelyek különféle programokat és kalandlétesítményeket kínálnak, tengeri és hegyi felszerelést bérelnek, és kirándulásokat szerveznek Winetou-ba... és eltévedhet Velebit, evezhet vagy vitorlázhat a kék tengeren... Három ház legyen az udvaron jakuzzi, hogy még a tengerbe se kelljen felfrissülnie; minden házban van grillsütő, így még étterembe sem kell menned, ha el akarod kerülni a tömeget... és mindegyikhez van erkély és udvar, ahol otthonos hangulatban szívhatsz friss levegőt...
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Villa Cascada
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Szeptember 2020
... Ciovo, Korcula ... és a tenger és a Starigrad Paklenica hegység különleges élménye

Kiváló - gondosan megtervezett szállás a Villa Cascadában, Starigrad gyöngyszemében, amely különféle lehetőségeket kínál az autonóm vakáció létrehozására. A pihenés, a saját erő teljes megújulása után itt lehetősége van passzív kikapcsolódásra és társasági életre egy fényűzően felszerelt és biztonságos belső térben ... reagálni a közeli templom harangtornyának hangjaira, a tenger és a fenyő illatára, és 100 méterre "gurulni" a nemzeti park árnyékos kavicsos strandjaihoz. Paklenica,… és ellenálljon a helyi vendéglátók dalmát konyhájának illatának. Meghatalmazva lehetősége van arra, hogy átgondolja az aktívabb nyaralás további tartalmait saját vonzereje, kompetenciája és alkalmassága szerint, és választhasson a felajánlott tengeri vagy hegyi útvonalak egyikén. A Villa Cascada és a tágabb helyi közösség gazdag tartalmi kínálata tartósan lehetővé teszi az ünnepek aktív megalkotását mindenki érdeke szerint. A gyermekekkel és fiatalokkal foglalkozó családok igényeinek megválaszolása a tenger és a hegyek sportos kihívásainak keresésére, valamint a szakmailag megalapozott embercsoportok kívánságára, tekintet nélkül az esetleges váratlan meteorológiai és egyéb előrejelzésekre. Nem tudom, mennyit kell készíteni egy ilyen gyöngyből, mint ez a nyilvánosság, anélkül, hogy megzavarnánk egyediségét!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm a kiváló elemzést :-)

Igyekszünk nyitottak és mindenki számára elérhetőek lenni, de nem nyilvánosak - így nincs félelem :-) Különleges hely, ezért megpróbáljuk "képviselni" ... És ez a fajta elemzés erőfeszítéseink "cukoröntvény" ... Köszönöm és újra találkozunk ...

Đakovo, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2020
Csodálatos nyaralás

A hely csodálatos este sétálni, a strandok nagyszerűek, a tenger pedig nagyon tiszta, nagyszerű gyermekek számára, még a háziállatok is engedélyezettek a tengerparton. A villa a szálláson olyan, mint a képeken, gyönyörűen tiszta és teljesen felszerelt. Minden luxus, és Mrs. Dara nagyon kedves és csodálatos házigazda. Még csak nem indítottuk az autót sem, mert a parkolóban hagytuk őket, minden lehetséges gyalog a ház mellett. Csodálatos vakáció, minden dicséret.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm a csodálatos vendégeket ...

Azonnal melegnek érezzük magunkat a szívünk körül (és nem ennek a gyönyörű napnak, hanem a gyönyörű hozzászólásunknak köszönhetően) ... Örülünk, hogy kellemes időtöltötted és ilyen gyönyörű emlékeket hordoz magával ... mindig szívesen látunk, mert gyönyörű vagy egy példa arra, hogy az ember képes rendben tartani és újra óriási élvezetet élvezhet ... Sok egészség és öröm ... a következő találkozóig :-)

Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Június 2020
tökéletesen

Kiváló szállás, tiszta, jól felszerelt, csendes, közel a strandhoz és az üzletekhez. Alkalmas gyermekes családok számára.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
A kiváló vendégeknek köszönhetően ...

Köszönjük tartózkodását és dicséretét ... üdvözöljük a jövőben! Úgy gondoljuk, hogy "jól töltötte az elemeket", de ne felejtsük el, hogy azokat folyamatosan újra kell tölteni ;-) Üdvözlet a következő találkozóig!

Mutasd meg az összes véleményt
Ivica Novak Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Van elég évem és tapasztalataim ahhoz, hogy tudom megválaszolni a legtöbb kérdését és kívánságát (természetesen a szigeten való tartózkodással kapcsolatban), elegendő energiát és vágyat szeretnék eljuttatni a tapasztalataimhoz, és segít felismerni ugyanazt a bölcsességet, amely lehetővé teszi téged a saját Nirvánádban. mindaddig, amíg nem hívsz fel! Kellemes pihenést kínál testének és lelkének!

Nyaralóház Villa Cascada lista már megtekintette 46125 idők óta 17.06.2019.