Apartman ComoSukošan - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 6.155 / éj
Detailed description

Üdvözöljük az Apartment Como Sukošanban, nyaralóhelyén 30 méterre a tengertől. Csónakázóknak ideális, bója a ház előtt. Kb. 8 m-es hajóknak (kő a bóján 4-5 t.) A ház a város végén, egy viszonylag csendes részén található, közvetlenül a tenger mellett, és a küszöbön több strand (kavicsos) található. , valamint éttermek, tengerparti bár és egy kis szupermarket. A házat zöld kert veszi körül virágokkal, olajbogyókkal és gyümölcsfákkal, és dalmát varázsa van. Az apartmanban mindent megtalál, amire szüksége van egy pihentető nyaraláshoz, akár családdal, akár barátokkal. Az apartmanban (ingyenes internet) WiFi, fedett kültéri terasz, SAT TV, teljesen felszerelt konyha és zuhanyzós fürdőszoba található. És 2 hálószoba, mindegyik franciaággyal. Az apartmanból nincs kilátás a tengerre. A ház strandja azonban csak 30 m-re van az apartmantól, és csak egy út választja el.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás összegének 25%-ának megfelelő előleget kell fizetni, a többit 6 nappal érkezés előtt kell kifizetni. Mindezt virman készítette.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A lízingbevevőnek joga van a szerződéstől a bérlet kezdete előtt elállni. Ilyen lemondás esetén a szállásadó kártérítést követel az alábbiak szerint: Amennyiben a vendég lemondja a foglalást, az alábbi díjak érvényesek: Amennyiben a vendég kevesebb, mint 90 nappal az érkezés előtt mondja le, a foglaló adminisztrációs és lebonyolítási díjként visszatartozik. A foglalás dátuma előtt 90-63 nappal a foglalási ár 50%-a lemondási díjként visszatartozik. A foglalás időpontja előtt 62-35 nappal a foglalási ár 70%-a lemondási díjként visszatartozik. Érkezés előtt 34 nappal a foglalási ár 80%-a lemondási díjként kerül visszatartásra.
Távolságok
  • Strand: 20 m
  • Élelmiszer: 70 m
  • Étterem: 70 m
  • Orvos: 1.2 km
  • Bank: 1.1 km
  • Posta: 1.1 km
  • Benzinkút: 1.2 km
  • Repülőtér: 12 km
  • Marina: 1.4 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Como
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Daniel Hoeppner
Beszél:
Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Családi vendéglátó család vagyunk Szeretettel köszöntjük vendégünkként. És kellemes, pihentető tartózkodást kívánunk a Como Sukošan apartmanban.

Apartman Como lista már megtekintette 2864 idők óta 13.07.2023.