Szobák AnitaSveti Filip i Jakov - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 3.886 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sveti Filip i Jakov és a Zadar régió!
Detailed description

Kétágyas szoba WC-vel és zuhanyzóval a szobában azzal a lehetőséggel, hogy a konyhát Sv. Philip és James. Az ingatlan 7 perc sétára található a strandtól és a központtól. A ház előtt egy nagy terasz található az árnyékban. A parkolás az árban benne van.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés érkezéskor euróban vagy kuna-ban történik. 7 napon belüli foglalás esetén előleg befizetése szükséges a megegyezés szerint. Az ideális érkezési idő 12. 00 óra körül, az indulás pedig 10. 00 óra.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Kedves vendégeink! Szeretettel várjuk házunkat és ilyen szokatlan körülmények között. Kérjük, viselkedjen lelkiismeretesen az Ön és biztonsága érdekében. A lemondási szabályokat az új helyzethez igazítottuk, így a foglalást 7 nappal a lefoglalt érkezési dátum előtt 100% -os előlegfizetéssel törölheti. Amennyiben az érkezés dátuma előtt 7 napon belül lemond, az előleget teljes egészében megtartjuk. Ez a lemondási politika a világjárvány végének bejelentéséig érvényes.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Belváros: 100 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Szezonális gyümölcsök (füge, szőlő ...), kerékpár, a kertből származó zöldségek és a szabadtéri grill benne vannak a kiegészítő ajánlatban.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Szobák Anita
Ankica Koštroman Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Szobák Anita lista már megtekintette 34591 idők óta 03.05.2016.