Apartmanok Sea View Sveti Juraj (Jurjevo) - Kvarner

kikiáltási ár Ft 7.694 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sveti Juraj (Jurjevo) és a Kvarner!
Detailed description

A tengerre néző apartmanok Zakos csendes falujában találhatók. Senj és Szent György között fekszenek, és tökéletes kilátást nyújtanak a tengerre és a környező szigetekre. Minden apartmanban (4 1) két hálószoba franciaággyal, fürdőszoba (zuhany, WC) és egy teljesen felszerelt konyha található. Konyha, étkező és nappali nyitott koncepció. A nappali kihúzható kanapéval rendelkezik! A 4 2 apartman mérete 130 m2, két hálószobával, 2 fürdőszobával, gardróbszobával. A lakás vendégei számára parkolóhelyet biztosítunk az udvaron, a medence melletti bekerített napozóteraszt és egy nagy udvart. Minden apartman fedett terasszal rendelkezik ülőbútorokkal, és a tengerre és a medencére néz. A medence minden 64 m2-es vendég számára elérhető, a vendégek használhatják nyugágyainkat és napernyőinket (2 nyugágy és 1 napernyő alkalmazásonként)

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez előleg szükséges! Az előleg a szállás teljes árának 30% -a. A foglalás 60 nappal az érkezés tervezett időpontja előtt lemondható, a határidő utáni összes lemondás esetén a letét teljes összegben visszatérítésre kerül. Legalább 14 napos tartózkodás esetén 10% kedvezményt kínálunk. Bejelentkezés: 15: 30-21: 00 Távozás: 08: 00-10: 00
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Belváros: 3 km
  • Étterem: 3 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A légkondicionálás benne van a lakás árában, de kérjük a vendégeket, hogy a légkondicionáló működése esetén az ablakokat és ajtókat zárva tartsák, és hogy a készülék kilépjen a lakásból! A medence minden vendég számára elérhető, 64 m2-es. A vendégek használhatják nyugágyainkat és esernyőinket (apartmanban 2 nyugágy és 1 napernyő).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Sea View
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Mariazell, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2019
Ideális gyerekeknek

Itt voltam a családommal, beleértve a 2 gyereket (4 és 8 éves), tökéletes volt! Nincs stressz, reggelit a medence mellett, délutánok a tengerparton! Apartmanok tágas, tiszta és jól felszerelt! 15 napot töltöttünk, és jövőre 18 napra jönünk vissza júliusban! Nem lehet várni !!!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Ljubljana, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Sea View , Június 2019
Csodálatos kilátás, felfrissülés a medencében és rendkívül barátságos tulajdonosok. Вс

Rendkívül szép lakás, csodálatos kilátással a tengerre. És a szuper medence, amely éjszakai megvilágítást biztosít a teraszon rendkívüli hangulatra. A tulajdonosok egy privát vendéglőt kínáltak nekünk, amit egyszerűen készítettünk a vacsorára, majd később foglalkoztunk velük. Nagyszerű - visszajövünk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Augsburg, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Sea View , Augusztus 2018
Szuper vakáció

Az apartman nagyon tiszta és szépen díszített! A lakásból csodálatos kilátás nyílik, és a medence nagy és nagyon tiszta! Már 5 éve visszatérünk ehhez a lakáshoz! A Host Mirna minden szükséges információt megad, és mindig szívesen segít!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Köszönöm Vico, mindig üdvözöljük!

Mirna Prpić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Apartmanok Sea View lista már megtekintette 15928 idők óta 14.06.2019.