Apartmanok KataTribanj - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 12.311 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Tribanj és a Zadar régió!
Detailed description

Szeretnénk eltölteni velünk egy csodálatos és nyugodt pihenéshez nélkül a stressz és a zaj a nagyvárosok. A villa található, a parton 10 m-re a strandtól. Két újonnan berendezett, nagy és kényelmes apartmanokat. Teljesen felszerelt kényelmes tartózkodást. Az apartmanok tervezték nagycsaládosok vagy több ember. A közelében található a nemzeti park Paklenica Starigrad és 40 km-re Zadartól. Távolság a város, az orvosok, gyógyszertárak, számos étterem és kikötő 10 perc alatt. Az apartmanok egy konyha, étkező, nappali, hálószoba és fürdőszoba található. A konyha fel van szerelve különböző készülékek (kávé, víz, elektromos vízforraló, turmixgép, evőeszközök és a főzés).

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg szükséges, ha a mi biztonság, mint annak megerősítését, hogy a vendég, hogy megállapodjanak egy ütemtervet. Ennek összege 25 százaléka a teljes összeget. Bed fizetendő érkezéskor érkezési idejét az új vendégek a délután. Indulás reggel 10 óráig a reggeli.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 50 m
  • Nemzeti park: 8 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza a légkondicionáló használata és az internet. Mivel közel vagyunk a nemzeti park van lehetőség a különböző kirándulások a természetben, barlangtúrák a különböző történelmi helyek. Mivel Zadar és közel a tetején, mint a legjobb európai hely, eltekintve élvezve a gyönyörű természet és a tiszta víz a nap nagy részében, és adja meg a gyönyörű Zadar, nem fogja megbánni Sőt mi egy szép helyen, ahol mindenki megtalálja a neki tetszett.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Kata
Ivana Musin Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Üdvözlet! Kedves vendégeink szeretnék megosztani veletek, hogy élvezzük minden nap. Alig várom, hogy találkozhassunk szívesen.

Apartmanok Kata lista már megtekintette 7479 idők óta 23.03.2016.