Nyaralóház Wellness GudciVelika Gorica - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 33.855 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Velika Gorica és a Zágráb régió!
Detailed description

A "Wellness House Gudci" nyaraló a Vukomeričke gorice dombjain található, Gudci városában. Erdővel, szőlővel és tiszta természettel veszi körül. Tele van pihenéshez és szórakozáshoz szükséges tartalommal. 15 perces autóútra van a Franjo Tuđman repülőtértől. Tartalmaz egy nagy, 5 személyes szaunát, amiben van egy fekhely és a hőmérséklet beállítási lehetőség, hogy igény szerint legyen finn és bio szauna is, padlófűtés az egész wellness részlegben, hidromasszázs medence nagy számú fúvókával és egy ózonátorral, amely az állandó vízfertőtlenítésért felelős. Minden vendég rendelkezésére áll egy aromaterápiás diffúzor. A Wellness Központ a nap 24 órájában elérhető, és külön bejárattal rendelkezik. A kilátás csak a természetről szól. Sötétítő függöny, LED világítás, csillagos égbolt, nagy termosztatikus zuhany. A medence hőburkolata, a hidromasszázs medence hőmérséklete egyedileg állítható. Színterápia áll rendelkezésre a szaunában és a hidromasszázs medencében.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Bejelentkezés az érkezés napján 15 órától Kijelentkezés az indulás napján 11 óráig
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
Részletes leírás
nyaralóház ház kisebb ünnepségekre spa központ mini wellness jacuzzi finn szauna fedett terasz relax zóna relax nyugágyak séták az erdőben
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Wellness Gudci
Maja Božić
Beszél:
Horvát, Angol,
Nyaralóház Wellness Gudci lista már megtekintette 3219 idők óta 19.04.2023.