Apartmanok BanovićVir - Horvát szigeteken

Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Vir és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Kényelmes két hálószobás és teljesen felszerelt apartmanjaink a sziget déli oldalán, a Prezida-öbölben találhatók, Vir szigetének legszebb öblében, mindössze 50 méterre a tengertől és a strandtól. A kavicsos és részben betonozott strandot sekély és homokos tengerfenék díszíti, és a kisgyermekes családok kedvelt úti célja. Rendkívül érdekes a meleg tengeri áramlások miatt. Fák, pálmafák és pihenő padok vannak az egész part mentén. Egy csendes családi üdülőhely békét és kikapcsolódást kínál, amikor a legnagyobb szükség van rá. Az egészsége a legfontosabb számunkra. Ezért mindig a tisztaságot és a biztonságot helyeztük az első helyre, különösen most, a Covid-járvány idején. Kiváló értékelések a vendégeinkről, köteleznek minket a szolgáltatás ilyen szintű fenntartására. Hogy ez a helyzet igazolja a Biztonságos tartózkodás Horvátországban tanúsítvány, amelyet megkaptunk, és amely ráadásul arra kötelez bennünket, hogy megvédjük egészségét és biztonságát. Kedves leendő vendégeink, csak Önön múlik, hogy pihenjen és élvezze, mi pedig az Ön igényeinek megfelelő nyaralást biztosítunk Önnek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az ár egy éjszakára vonatkozik egy apartmanban, maximum 6 fő részére az első nap 14 órától az utolsó tartózkodás napján 10 óráig, vagy a lehetőségeknek megfelelően egyeztetve. Tíz éjszakára egy lakás lefoglalásához egy éjszakát INGYEN adunk. Két vagy három apartman foglalása ugyanabban az időszakban 10 éjszakára 10% kedvezményt adunk Önnek. A tartózkodás meghosszabbítható a vendég kívánságainak és a rendelkezésre álló kapacitásnak megfelelően. Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót minden személy számára, parkolóhelyet, légkondicionálást, ingyenes WI-FI-t, valamint szükség esetén és igény szerint ágynemű és törölközők használatát. Minden másra szükségünk van az Ön rendelkezésére, hogy felejthetetlenné tegye nyaralását. Üdvözöljük !
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
A foglalás megerősítéséhez a teljes összeg 30% -át ki kell fizetni a számlánkra. Ha a Covid 19 járvány miatt a határok le vannak zárva, és a vendég nem tud eljönni, az előleg teljes összegét visszatérítik, vagy átutalják a következő évre.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 500 m
  • Buszmegálló: 3 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 5 km
  • Disco club: 3 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A sziget behúzott partján számos öböl és strand található, ahol pihenhet vagy aktív pihenést élvezhet szörfözéssel, búvárkodással, vízisízéssel, tengerparti kikapcsolódással vagy egyéb vízi sportokkal vagy kerékpározással, túrázással a Velebit-en. búvárkodás és vízisí. Számos klub, kávézó és étterem lehetővé teszi, hogy szórakozzon és élvezze a gasztronómiai kínálatot. Szinte minden szombaton híres énekesek koncertjeit tartják. A közelben található Nin városa, amely ismert a sóművekről, a sómúzeumról, a Queen's Beach-ről és a gyógyiszapról, valamint a tengerparton található Zaton számos létesítményével. Zadar városa, az Adriai-óceán gyöngyszeme, amely kulturális és történelmi nevezetességeiről ismert, mindössze 20 perces autóútra fekszik. Nemzeti parkok: A Paklenica, a Kornati, a Plitvicei-tavak, a Krka Nemzeti Park, a Brijuni és a Vrana Lake Natúrpark csak 1-2 órás autóútra található Vir-től. A lehetőségek változatosak, és rajtad múlik, hogyan használod ki őket.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Banović
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 19 értékelés
Bystřice, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Banović, Július 2021
Szép ünnep !!!!

Egyetértek, Apartmanok szépek, illatosak, tágasak. Nagy terasz. A tenger a közelben, sekély és gyönyörűen meleg. Étterem, ATM a közelben. Kis bolt és pékség kb 600m. A városi séta kb 3km. Egy autó gyümölcsökkel és zöldségekkel hajt az utcán. A tulajdonosok nagyon kedvesek, szívesen segítenek és tanácsokat adnak, mi biztosan visszatérünk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Križevci, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Banović, Július 2021
A tökéletes nyaralás!

A Banović apartmanban való tartózkodás után egyszerűen örülünk ..... A lakás tágas, tiszta minden szükséges dologgal .... Csendes utca, gyönyörű tengerpart a közelben .... A lakás tulajdonosai kedvesek, vigyázzanak vendégeik közül .... Egyszerűen tökéletes nyaralás .... Mindenkinek ajánljuk, és alig várom, hogy visszatérjen !!!!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Djrm, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Banović, Július 2021
Abszolút tökéletesség

Ebben az évben a Banović apartmanban szállásoltak el bennünket, és egy komplett gyöngyszem számunkra. A szállás tiszta és illatos. Nagy apartman gyönyörű terasszal. Közel a tengerhez, szép tengerpart. A hely csendes része, ahol laktunk. Pékség, üzlet és étterem a közvetlen közelében. Nincs miért panaszkodni. Mindenképpen hamarosan visszatérünk. Nagyon ajánlom!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Željka Banović Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Banović lista már megtekintette 57092 idők óta 26.05.2015.