Apartman M & EVodice - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 12.413 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Vodice és a Sibenik környékén!
Detailed description

Az M&E apartmanunk 6 fő számára kínál szállást Vodice városában, 1 km-re az ACI kikötőtől és 2,8 km-re a Hacienda éjszakai szórakozóhelytől. Nagyon modern, a legjobb minőségű anyagokkal készült. A nappali és az erkély a tengerre néz, mintegy 400 méterre. Ingyenes wifi a helyszínen biztosított. A vendégek rendelkezésére áll egy nappali konyhával, két kétágyas hálószoba, két fürdőszoba és egy tágas, kilátást nyújtó erkély. A lakás felszereltsége a következőket tartalmazza: Nappali - síkképernyős TV (úgynevezett banán) műholdas csatornákhoz való hozzáféréssel - sarokkanapé alvási funkcióval - üvegszekrény - alkalmi asztal. Konyha - elektromos főzőlap - elektromos sütő - gyorsforraló - kenyérpirító (kenyérpirító kis grillel) - evőeszközök, tányérok, poharak, csészék, edények, serpenyők stb. - asztal + székek Hálószobák - ágyak - szekrények mosogatóval polccal és tükörrel - bidé - WC-tál - zuhanykabin zuhannyal - mosógép WC - WC-tál - mosdó Egy autó számára ingyenes privát parkolási lehetőség biztosított, és szükség esetén a közelben van egy ingyenes városi park. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a tulajdonosok külföldiek, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben mail goha605@interia.pl. Az apartmanhoz horvát nemzeti szolgálat tartozik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 800 m
  • Orvos: 900 m
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Bank: 900 m
  • Posta: 700 m
  • Benzinkút: 700 m
  • Marina: 800 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Naponta alig több mint 6000 lakosú Vodice városa. a lakosok Horvátország egyik leglátogatottabb üdülőhelye. A város Észak-Dalmáciában található, Sibenik közelében. Vodice egy öbölben található, számos gyönyörű szigettel. Az üdülőhely központjában van egy jachtkikötő, és közvetlenül mellette - mindkét irányban - hosszú és gyönyörű strandok, gyengéd ereszkedéssel a tenger felé. A városnak nincs külön központja. A tenger mentén van egy utca, amely körül a lakók és a turisták élete folytatódik. Az utca tengeri körútként is szolgál, ahol a turisták egész nap járnak - főleg este. A sétány és a szomszédos terek mentén számos étterem, vendéglő és bár található. Sokuknak a szabadban terített asztalai vannak. Vannak butikok és ajándékboltok is. A belváros teljes tengerparti területét egy gyönyörű kikötő foglalja el, és néhány csónak és jacht bérelhető. Másrészről más hajók gazdag emberek tulajdonában vannak, akik mindennap Európa más részein élnek, és csak nyári vakációra érkeznek Horvátországba. Ami az élelmiszerárakat illeti, ezek összehasonlíthatók a lengyelországi árakkal és még olcsóbbak is. A város legnépszerűbb szupermarketei a következők: Plodine. Fogyasztás, Lidl stb.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman M & E
Małgosia i Edmund Rybiccy Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Német, Lengyel,
Apartman M & E lista már megtekintette 10734 idők óta 12.04.2021.