Apartman SilvijaVrgada - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 18.622 / éj
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Silvija apartman egy családi ház első emeletén található, a Luka-öbölben, a csónakkikötő közelében. A lakás kényelmes, nagy nappalival és terasszal, négy hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik. Egyéb létesítmények éttermek, üzletek, kávézók, pizzériák, strandok szintén a közelben találhatók.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg a foglalás összegének 30%-a az apartman tulajdonosának bankszámlájára, a fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő. 14 napnál hosszabb foglalás esetén kedvezményt biztosítunk. Az apartmanba érkezés 14 óra után, az apartmanból való távozás 10 óráig tart.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 80 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 10 m
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posta: 5 km
  • Benzinkút: 5 km
  • Buszmegálló: 5 km
  • Vasútállomás: 35 km
  • Repülőtér: 35 km
  • Marina: 7 km
  • Sport tevékenységek: 5 km
  • Disco club: 5 km
  • Kaszinó: 5 km
  • Nemzeti park: 10 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Érkezéskor minden vendéget üdvözlő itallal, Vrgada sziget őshonos növényeiből készült likőrökkel és házi készítésű finomságokkal kínálunk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Silvija
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Otočec, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+2, Július 2023
Csodálatos nyaralás

Most jöttünk vissza Vrgadából, és csodálatos volt! A lakás tiszta, nagyon tágas, bár a berendezés nem a legújabb. A konyha légkondicionált és jól felszerelt, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy nagy terasz. Annak ellenére, hogy nem közvetlenül a tenger mellett van, az elhelyezkedése kiváló, hiszen a tenger mindössze 50 m-re, a híresebb strandok pedig kellemes 5-10 perces sétával elérhetők, bolt pedig mindössze 100 m-re. távol, és van egy csodálatos étterem az apartman mellett. 6-11 éves gyerekekkel utaztunk, és nagyszerű volt, mert a sziget autómentes, és gond nélkül sétálhattak. A lakás tulajdonosai az alsó szinten élnek, és teljes magánéletet biztosítanak, és extra barátságosak. Biztosan eljövünk Vrgadába!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Imola, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Silvija, Augusztus 2018
Nagy ház, remek

Augusztusban 15 napig maradtunk, Ház, nagy és kényelmes, szuper barátságos háziasszony,

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
ljubljana, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Silvija, Július 2017
dicséret

nagyon dicséretes, nagyon szép, szinte új lakás, tágas, 8 fős, nagy konyha és nappali, minden szoba minden szükséges felszereléssel (konyha: elég evőeszközök, törölközők, mikrohullámú sütő, tisztességes hűtőszekrény, légkondicionáló. Hálószoba: kellően nagy szekrények, kényelmes ágyak, ventilátor a hűtéshez. Fürdőszoba: mosógép, hajszárító. A lakás egy nagy terasz, egy szép helyen, a falu közepén, közel a két nagy strandok a sziget. A tulajdonosok nagyon barátságos és nagyon igyekszem, hogy a vendégek élvezhessék dopustovanju. Nagy kommunikáció, érkezéskor üdvözlő várt minket az induláskor kaptunk ajándékba. Annak ellenére, hogy van egy 4 tagú család suite alapvetően maximum 8 fő, voltunk elégedve lakás, és elhelyezte a felszámított ár személyenként. Island Vrgada nagyon szép hangulatos, csendes, van egy kis vegyesbolt a szükségletek és körülbelül 4 bar (ital, pizza), és 2 étterem. Mi voltunk nyűgözve helyiek eljáró valóban egy közösség, amely próbál tenni a turisták boldog. Nem egy rossz tapasztalat például. egy étteremben vagy üzletben, mind nagyon barátságos. Persze nem szabad elfelejteni, hogy a vörös homokos strandok, gyönyörű reggel és este. Határozottan azt ajánlom mindenkinek, aki keres egy nyugodt nyaralást.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Silvija Rastić-Zurak Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Silvija lista már megtekintette 31737 idők óta 31.05.2017.