Apartman Sunny Hill Zadar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 15.445 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zadar és a Zadar régió!
Detailed description

Az apartman egy hat városi villa komplexumában található, négy apartman mindegyik "Napos dombban", Plovanija - Zadar csendes környezetében. Három hálószobából áll, nappali, étkező, konyha a "nyitott tér" elvén, hűtőszekrénnyel, indukciós tűzhellyel, sütővel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval és mosogatógéppel. A fürdőszobában mosógép, nagy termosztáttal ellátott zuhany, nagy mosdó, WC-csésze és rengeteg fürdőszoba szekrény és ablak. Bejárati folyosó és kamra, polcokkal a padlótól a mennyezetig, balra és jobbra, középen szekrények. A lakás tájolása a világ mind a négy oldalán van, ami mindig sok napfényt és napsütést enged meg neki, mivel északra, keletre, délre, nyugatra vannak ablakai. Fedett erkélye (logga) (dél) ülőbútorok gyönyörű kilátással és a Zadar-csatornára, kilátással a szigetekre.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartman feltételei Bejelentkezés 14: 00-22: 00 Kijelentkezés 07: 00-10: 00 FOGLALÁS Az előleg az alábbiak szerint teljesíthető: Banki átutalással devizaszámlára. A devizaszámlára történő befizetés helyes végrehajtásához a következő információkra van szükség; Fizető / foglalástulajdonos lakcímmel ellátott neve és vezetékneve Címzett, SWIFT A vendég köteles a fizetés után azonnal, postai úton visszaigazolást benyújtani a fizetésről, ellenkező esetben a szolgáltatás lefoglalása nem lehetséges, az átadáskor. tanúsítvány a megbeszélt idő szerint. Bankszámlára történő befizetés A bankszámlára történő megfelelő fizetés érdekében a következő információkra van szükség; A fizető / foglalás jogosultjának neve és vezetékneve, lakcímmel. 3. A lefoglaltnál rövidebb tartózkodás esetén a szállás teljes árát kiszámítják a teljes lefoglalt időszakra. A foglalás megerősítéséhez meg kell fizetni a szükséges előleget. Betétet küldhet az internetbankon keresztül
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
FOGLALÁS Az előleg elküldésének költségeit a vendég viseli. Foglaláskor a vendég köteles megadni a foglalás során megkövetelt összes személyes adatot. Szállásfoglaláskor előleget kell fizetni, amelynek százaléka a lefoglalt teljes összeg 30% -a. Amennyiben a fizetés nem történik meg a megbeszélt időn belül, a foglalás törlésének számít, és az apartman tulajdonosa szabadon felajánlhatja a szállást egy másik vendégnek. Az előleg befizetése után a vendégnek foglalási visszaigazolást küldünk. A lemondási díj kiszámításának alapja az a nap, amikor a vendég értesítette, hogy törölni kívánja a foglalást: lemondás esetén 30 nappal az érkezés előtt a vendégnek visszatérítik az előleget, csökkentve a lemondás elküldésének költségét az érkezés előtt 29 naptól 7 napig Az előleg az érkezés napjáig tartó 7 napos lemondás és (NINCS MUTATÁS), azaz érkezés elmaradása esetén a tulajdonosnak jogában áll a foglalás teljes összegét, azaz 100% -ot felszámítani.
Távolságok
  • Tenger: 2 km
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 800 m
  • Buszmegálló: 2 km
  • Vasútállomás: 2 km
  • Repülőtér: 10 km
  • Marina: 5 km
  • Sport tevékenységek: 2 km
  • Kaszinó: 2 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az apartman minőségi felszereltséggel rendelkezik (padló, szaniterek, ácsok, csúcsminőségű szobaajtók, padlófűtés, fűtéssel és hűtéssel ellátott légkondicionáló, videotelefon, biztonsági ajtó. Az apartman területe 100m2, 2 parkolóhellyel. A vendégeket üdvözlőital várja Háziállatok nem engedélyezettek Háziállatok nem engedélyezettek Gyerekek és pótágyak Gyermekek és minden gyermek a házban tartózkodhat. külön kérésre Pótágy kérésre Ingyenes 3+ év Pótágy kérésre Ingyenes Az apartman a Maestral strandtól, Uskok 2,5 km-re található. A Forum Providur palotája 2 km-re, a Szent Donát-templom pedig 2,5 km-re található. 200 m-re közel van egy üzlet. Supernova Zadar központ 1km
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Sunny Hill
Mate Drazevic Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Férjként és öt gyermek édesapjaként élvezem a szerepemet és a családom hozzájárulását, jól teljesítek több feladatot, és ez a képesség a turisztikai iparban is hasznomra válna, amikor kommunikálok és turisztikai szolgáltatásokat nyújtok. A bankszektor elsődleges üzleti pénzügyi szektorán túl el akarom fogadni a turisztikai szektor új üzleti kihívását.

Apartman Sunny Hill lista már megtekintette 9731 idők óta 06.04.2021.