Szlavóniában, a régió termékeny síkságok, található a nagy keleti részén, Horvátország, a Duna, Száva és a Dráva folyók.
Miután Dalmácia, Szlavónia Horvátország legnagyobb régió.

Számos barokk paloták és templomok, végtelen síkságok, évszázados tölgy erdők, zöld szőlők és pincék tele horvát borok mind megtalálhatók a térségben. A legérdekesebb és a hagyományos szállást Szlavónia és Baranya kétségtelenül a jól ismert falusi házak a régió megőrizte a szellem a múltban és ma még mindig úgy néz, mint ők a korábbi időkben, amikor a falu népviseletét vitte a falu körül a gazdagon díszített kocsik, majd a hangok a tamburazenekar (hagyományos eszköz) és jellegzetes szlavóniai dalokat.
Emellett hagyomány, ezek a háztartások is kínálnak a fajta vendégszeretet az egyik nem jön át minden nap, valamint az egyszerű becsületes házigazdák, hagyományos szlavón szilvapálinka (šljivovica), kulen (fűszeres házi kolbász), kolbász és más híres szlavóniai gasztronómiai különlegességeket.
Után Közép-Horvátország, Szlavónia, a legnagyobb horvát idegenforgalmi régiója, amely magában foglalja az öt megye: Verőce-Dráva, Brod-Szávamente, Pozsega-Szlavónia, Eszék-Baranya, Vukovár-Szerémség és a. Az elmúlt néhány évben, turizmus Szlavónia és Baranya nőtt, mert a hagyomány és a béke garantálja a látogatók.
Szlavónia és Baranya is le a járt útról, amelynek eredményeként a szomszédos országok felé, az Adriai-tenger, és ennek eredményeképpen sikerült megőrizni az érintetlen varázsát, amely a maga érintse a múlt kínál a béke és a pihenés, a stressz és a nyüzsgés a mindennapi élet .
HorvatorszagApartmanok.net ingyenes szállást találni szolgáltatás Szlavónia és Baranya, amely biztosítja az Ön számára minden szükséges információt, és hozza meg a közvetlen kapcsolatot a tulajdonosokkal telefonon, vagy olyan a forma, mind a szálláshely. Üdvözöljük a Szlavónia és Baranya!