Apartmanok Olive TreeMurter - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Nagyon jó 4/5
Detailed description

APARTMAN OLIVE TREE 1 ID: 66229 egy külön bejáratú apartman, mely egy teljesen felszerelt modern konyhából étkezővel, egy külön hálószobából minőségi matraccal, egy szép fürdőszobával és egy nagy terasszal egy 8 személyes asztallal. Ideális azoknak, akik szeretnek szocializálódni, vagy szeretnének otthon érezni magukat. A nagy terasz lehetőséget nyújt a szabadban való kikapcsolódásra. A teraszon nyugágyakkal ellátott pihenőhelyiség található. Felszereltsége: klíma, WI-FI, hűtőszekrény, tűzhely, sütő, vízforraló, mosógép, grill. Ingyenes PARKOLÁS az épület előtt. A lakást két fő részére tervezték. APARTMAN OLIVE TREE 2 ID: 66230 egy külön bejáratú garzonlakás, mely egy étkező-hálórésszel térben összekötött konyhából, fürdőszobából és saját kis terasszal rendelkezik. Felszereltsége: klíma, WI-FI, hűtőszekrény, tűzhely, sütő, vízforraló, TV. Ingyenes PARKOLÁS az épület előtt. A lakást két fő részére tervezték. 5 perc sétára Slanica strandjaitól és 5-7 percre a központtól.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Bejelentkezés - 14:00 Kijelentkezés - 10:00 Az előleg a teljes összeg 30%-a.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 600 m
  • Buszmegálló: 600 m
  • Marina: 900 m
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Disco club: 900 m
  • Nemzeti park: 10 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Murterben élvezheti a gyönyörű természetet és strandokat (Slanica, Podvrške, Podraduč, Čigrađa, Kosirina), valamint rejtett öblöket. Javasoljuk a Delfinnéző túrát hajóval, a Kornati Nemzeti Park látogatását hajóval (minden nap indul kirándulóhajó Murterből), látogatást a Krka Nemzeti Parkban (autóval, egy óra autóútra), látogatást a Fa Hajóépítő Múzeum Bettinában, a Szent István-templom kilátója. Roka, a Raduč-hegy alagútjának túra, Colentum ősi városának túra, érdekes vízilabda mérkőzést is megnézni Betinában a Porat kávézó előtt. Kérdezd meg, hogyan juthatunk el a helyszínekre. Éttermek és kávézók közül a következőket ajánljuk: FABRO luxus étterem, közvetlenül a tenger mellett, ideális különleges alkalmakra, romantikus élmény tengeri finomságokkal. BUFFALA pizzéria, a tenger mellett, a központban. MORSKI PAS pizzéria étterem Slanicában. Luxus étterem BOBA. SKALINADA étterem. Étterem és pizzéria A SZÉL ÁLTAL MEGSZEREZTE ŐKET. Cafe Lostura Slanicában. Caffe Porto Captain's Club. Kultikus Caffe Krešimir a Murtertől.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Olive Tree
Vendégértékelések
Nagyon jó 4/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Varaždin, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Június 2023
Kiváló lakás a gyönyörű Murterben

Köszönet a létesítménynek és a házigazdáknak, kiváló szállás a gyönyörű Murterben.A létesítmény gyönyörűen berendezett és pont olyan, mint a képeken. Minden rendkívül magas szinten van, a tisztaságtól a házigazdák vendégszeretetéig. Közel van a Slanice strandhoz, a gyönyörű Podvrška, Čigrađe, Kosirina strandokhoz. Kiváló, mindenkinek ajánlom

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Bad Mergentheim, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Július 2023
Szuper

A lakás két főnek kiváló, minden megvan. Tiszta ágynemű és 2 kisebb és 2 nagy törölköző várja, hűtő és fagyasztó is. Légkondicionálás és sok edény, fazekak, kancsók, poharak és csészék vannak.... Nagy és gyönyörű terasz grill/sütő használattal. Ruhaszárító állvány, vasaló, hajszárító és kis hajvasaló... Remek helyen van, kicsit eldugott és forgalmi zaj nélkül... Van parkoló, és nem kell azon gondolkodni, hogy hol hagyjuk az autót melyik strandon, 5 perc alatt el lehet sétálni a strandra Salnica, ami a tetején van és ugyanannyi a központhoz. A házigazdák nagyon kedvesek és szívélyesek. Nagyon elégedettek voltunk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Motovun, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Augusztus 2022
Gyönyörű Murter egy nagyszerű lakásban

Jó elhelyezkedés, barátságos és segítőkész házigazdák, minden szuper volt! Ajánlom!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ivana Rameša Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kommunikációs, társaságbeli, jó ételeket és borokat szerető. A mihamarabbi találkozásunkat remélve!

Apartmanok Olive Tree lista már megtekintette 48752 idők óta 21.05.2020.