Apartmanok Kestenovi dvoriOpatija - Kvarner

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Opatija és a Kvarner!
Detailed description

Apartmanok Gesztenye Palace *** modern szállást kínál ingyenes Wi-Fi internettel és saját parkolóval. Található egy nagyon csendes környéken bő zöld és a friss levegő, mindössze 2 km-re Lovran és 6 km-re Opatija, családi szállás régi hagyománya van a turizmus az Ön számára a teljes kikapcsolódást a test és a lélek. Apartmanok Gesztenye Palace része Kvraner Családi Quality márka, amely garantálja a minőségi szállás és vendéglátás. A vendégek használhatják a tágas terasz grill, kilátással a tengerre, a zöld része a kert és egy gyermek játszótér. Vannak klimatizrano lakások, mérete 20 és 40m2, alkalmas kettő és öt személy. Minden apartman saját bejárattal, terasszal, étkező, fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval, teljesen felszerelt konyha, hűtő, tűzhely, mikrohullámú sütő, kávéfőző és minden szükséges eszköz. Háziállat behozható. Készpénz, hitelkártya és az online fizetési honlapon keresztül lehetséges.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
* A készpénz és hitelkártyát elfogadnak. * Online bankkártyás fizetés honlapunkon engedélyezve Háziállat behozható. Állatbarát szállás. Free - WI-FI internet hozzáférést Free - Air Free - Parkolás a helyszínen Free - Mosógép boszorkány használhatja kérésre Free - Vasaló és vasalódeszka kérésre Free - Térképek és szórólapok
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 2 km
  • Strand: 2 km
  • Belváros: 2 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Élvezi a szabadság és a barátságos légkör, van egy nagy közös kert és BBQ grill terasz nyílik a Kvarner-öbölben és folyó. A fiatalabb elérhető, hogy a zöld részét az udvaron és egy gyermek játszótér. A házban több lakás és befogadóképessége több család, és az épület lehetséges izrentati teljesen.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Kestenovi dvori
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Wiena, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Kestenovi dvori, Április 2015
Jó helyen, és tengerre néző

Szép, tiszta házban, fantasztikus kilátással a tengerre. Tágas parkoló és kert.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Marko Biro Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Szabadon lépjen kapcsolatba velünk 0-24 Szállásunk lehetőség nyílt az egész év során.

Apartmanok Kestenovi dvori lista már megtekintette 6346 idők óta 03.12.2014.