Kőház SršenBlace - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 24.621 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Blace és a Dubrovnik!
Detailed description

A régi ház tökéletes családi hely a forró nyári napok és a friss levegő élvezetéhez. Az apartman három tágas szobából áll, amelyek mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik, valamint egy kényelmes nappali és egy teljesen felszerelt konyha étkezővel. Ezen kívül a vendégek rendelkezésére állnak további szolgáltatások is: gyönyörű, tengerre néző erkély, amely ideális reggeli kávé vagy esti ital elfogyasztására, valamint terasz és kandalló, amely lehetővé teszi a kellemes esti társasági életet. Az ingatlan mindössze 5 percnyi könnyű sétával elérhető a város központjában található gyönyörű kavicsos strandtól, emellett a közelben van egy homokos strand is, ami mindössze 15 percnyi sétára van a háztól. A régi ház tökéletes hely a kikapcsolódásra és élvezni mindazt, amit Blace kínál.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szálláshely foglalási feltételeinek megfelelően a vendégeknek foglaláskor (7 napon belül) a foglalás teljes összegének 30%-át kell kifizetniük. Ez az összeg banki átutalással fizethető a megjelölt bankszámlára. A vendégeknek a fennmaradó 70%-ot készpénzben kell kifizetniük a szálláshelyre érkezéskor. Ez a fizetési mód lehetővé teszi a vendégek számára, hogy egyszerűen és egyszerűen lefoglalják tartózkodásukat, és biztosítsák helyüket. A vendégek biztosak lehetnek abban, hogy minden foglalási feltételt egyértelműen megadnak, és érkezés előtt minden szükséges információt megkapnak. A szállás kényelme és kényelme mellett ez a fizetési mód még könnyebbé teszi tartózkodása megtervezését.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A foglalás lemondásának feltételei a következők: a vendégek érkezés előtt 30 nappal ingyenesen lemondhatják a foglalásukat. Ebben az esetben azonban a foglalás összegének 30%-a kifizetett összeg nem téríthető vissza. Ha a vendégek az érkezés előtt 30 napon belül mondják le foglalásukat, a foglalás teljes összegét ki kell fizetniük. Ez a lemondási szabályzat biztosítja, hogy a szálláshely a lemondást követően bizonyos összeget visszatartson a foglalás törlése miatti esetleges veszteségek kompenzálására. Felhívjuk figyelmét, hogy olyan előre nem tervezett helyzetek esetén, amelyek befolyásolhatják a vendégek érkezését, tanácsos felvenni a kapcsolatot a szálláshellyel. A szállás megpróbálja megtalálni a legjobb megoldást.
Távolságok
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 300 m
  • Posta: 300 m
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Nemzeti park: 70 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A szálláshelyen megszálló vendégek mindent megkapnak, amire szükségük van egy kellemes tartózkodáshoz. Ingyenes Wi-Fi-vel, parkolóhellyel és csónak kikötésével (maximum 0,80 méteres merülés) a vendégek a helyről és környékéről kérdezhetnek a szállásadóktól mindent, ami érdekli őket. A házigazdák szívesen ajánlanak érdekes helyszíneket, amelyeket érdemes a közelben meglátogatni, valamint a közeli városok látnivalóit. Emellett a vendégeknek lehetőségük lesz megkóstolni a friss, házi termesztésű gyümölcsöt tartózkodásuk alatt. Érdeklődésük esetén házi olívaolajat és friss halat vásárolhatnak a vendéglátótól vagy a helyi lakosoktól. Összességében ez a tökéletes választás azoknak az utazóknak, akik autentikus élményre és igazi nyaralásra vágynak a gyönyörű természetben.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Kőház Sršen
Hrvoje Sršen
Beszél:
Horvát, Angol,
Kőház Sršen lista már megtekintette 2142 idők óta 03.04.2023.