Nyaralóház KayoDrage - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 7.758 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Drage és a Zadar régió!
Detailed description

A Kayo1 és Kayo2 mobilház az Oaza Lučica táborban található, Drage közelében. (Kayo1) Két modern szoba szállodai érzést kelt. Az első szobában egy franciaágy, míg a másodikban két egyszemélyes ágy található, amelyek szükség esetén egy nagyobb ággyá alakíthatók. (Kayo2) mindkét szobában egy franciaágy, az egyikben egy pótágy található. A nappaliban található egy kanapé (Kayo1) és egy sarokkanapé (Kayo2), mely pótágyként is szolgálhat. A nyaralók LED TV-vel, WI/Fi-vel, műholdas, légkondicionálással (fűtés/hűtés), mikrohullámú sütővel, vízforralóval és kenyérpirítóval felszereltek. Tágas teraszok, fügefa árnyékában, 6 személyes (Kayo1) vagy 8 személyes (Kayo2) nagy étkezőasztallal és nyugágyakkal a legbájosabb rész, és az a rész, ahol a vendégek leggyakrabban tartózkodnak.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az éjszakák minimális száma 6 vagy 7 nap. Bejelentkezés: vasárnap 14 órától Kijelentkezés: vasárnap délelőtt 10 óráig Időpont foglalás 30% előleg befizetésével és 70% a vendégházba érkezéskor. Fizetés bankszámlán vagy készpénzben lehetséges a vendégházba érkezéskor. A távozás utáni takarítás ára 50 €, mely érkezéskor fizetendő.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg 100%-a visszatérítendő, amennyiben a foglalást legkésőbb 30 nappal az érkezés előtt mondják le. 50% előleg fizetése, amennyiben a foglalást legkésőbb az érkezés előtt 15 nappal mondják le. Az érkezéstől számított 14 napon belüli lemondás esetén az előleget nem térítjük vissza.
Távolságok
Részletes leírás
A kempingen belül étterem, gyorsétterem, kávézó és bolt található. A tábor recepcióján tájékozódhat a környékbeli kirándulásokról és csónakbérlésről.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Kayo
Katarina Čibarić Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát,
Nyaralóház Kayo lista már megtekintette 18847 idők óta 02.11.2021.