Apartmanok Olive Grebaštica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 6.254 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Grebaštica és a Sibenik környékén!
Detailed description

Az apartmanok egy kicsi, csendes helyen találhatók az Adriai-tenger partján. A strand 100 m-re található, a terület jól megvilágított és tágas. Az Ön rendelkezésére áll egy kandalló, szabadtéri zuhanyzó, parkoló, szabadtéri ebédlő és társasági lehetőség, erkély, légkondicionálás... A közelben van Sibenik városa, ahol kiváló kulturális és éjszakai életet kínál. A közelben számos nemzeti park található, és a helytől 70 km-re olyan nagyobb városok is találhatók, mint Split és Zadar. Az apartmanok a ház első emeletén találhatók, a földszinten pedig a házigazdák laknak, akik mindig az Ön rendelkezésére állnak.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A vendégek ideális érkezési ideje 14:00 és 22:00 óra között, távozásuk 10:00 óráig tart. Természetesen, ha a vendégek a szervezett közlekedéstől függenek, mindig lesz megoldás. A fizetés a bérbeadó bankszámlájára történik, foglaláskor a teljes bérleti díj 30%-ának előlegét kell fizetni, a többit érkezéskor kell kifizetni a bérbeadónak.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Tisztelt vendégeink! A foglalás visszaigazolása a számla végösszegének 30%-ának előleg befizetésével történik, mely a foglalás lemondásakor nem kerül vissza a vendégnek.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Benzinkút: 10 km
  • Buszmegálló: 15 km
  • Repülőtér: 500 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A vendégek ingyenes parkolási lehetőséget és ingyenes internet-hozzáférést biztosítanak. A földszinten egy grillező és egy terasz található a társasági élethez. Minden apartman légkondicionált.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Olive
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Bremerhaven, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Május 2022
Kellemes ünnep!

Nagyon szépen berendezett lakás, tiszta és rendezett. Csendes, nagyon szép helyen. házigazdák, kedves emberek.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Kalisz, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Május 2022
Nagyszerű apartman a strand közelében!

Nagyon nagyszerű házigazdák, nagyon melegek és segítőkészek, örülni fog, hogy az apartmanjaikban lehet. A strand 1 perc sétára található, tiszta, családbarát. Bolt is a közelben, talán 5 perc sétára, éttermek és játszótér is található. Igazán jó elhelyezkedés! Az apartman nagyon tiszta és szép, minden van, amire szüksége van, és nagyon hasonló képek. Összességében nagyon elégedettek vagyunk velük, ajánlom mindenkinek.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Ivan Svirčić Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Olive lista már megtekintette 5396 idők óta 23.05.2022.