Nyaralóház Casa SegotaIž - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 3.868 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A Case Segot, amely akkoriban nem nevezték ezt a nevét, 1963-ban kezdődött, amikor Antica Segota az Iz-ban elkezdett bérelni vendégszobákat. A Casa Segota légköre, közös konyhájával, közös társalgójával és terasszal otthonos, és lehetőséget kínál arra, hogy kapcsolatba lépjen más vendégekkel, tovább gazdagítva a nyaralását. Ugyanakkor mindenki, aki azt akarja, elegendő békét és intimitást találhat a Casa számára. A ház egész ízlésesen berendezett szobái és apró részei az esztétika különleges érzékéről és a házigazda iránti szeretetéről szólnak. Mivel a vendég kényelme kiemelkedő jelentőségű, a szobák gondosan berendezettek és minőségi ágyakkal vannak felszerelve, amelyek a legjobb nyaralást nyújtják. A vendégek tisztaságának és jólétének gondozása előtérbe kerül. A Casa Segota minden évben valami újdonsággal üdvözli Önt, mivel folyamatosan megújul, továbbfejlesztik és szépíti. A ház alkalmanként otthoni ételeket is kínál.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor 20% előleg fizetendő. A tulajdonos mindig a vendégek rendelkezésére áll.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 200 m
  • Posta: 400 m
  • Marina: 300 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Iz szépségei jól ismertek a hajósoknak és a tiszta érintetlen természet szerelmeseinek, valamint azoknak, akik el akarnak menekülni a magányba. A sziget ideális egy csendes nyaraláshoz, mert itt nem találkozhat tömegturizmussal. Különféle rekreációs lehetőségek vannak, például szörfözés, vízisí, búvárkodás, túrázás és kerékpározás. Az Iz egyetlen szállodája - a Korinjak szálloda különféle meditációs és relaxációs módszereket kínál az elme és a test számára. Különböző úszási strandok találhatók, az öbölben lévő gondozott strandtól egészen a vadon élő strandokig, valamint a közeli Rutnjak szigetére tett kirándulások rendkívül népszerűek. Határozottan ajánljuk egy utat a Kornati Nemzeti Parkba, amely minden bizonnyal nem fog közömbös maradni. Július végén kerül megrendezésre a híres Iška fest.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Casa Segota
Denis Šegota Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Az, ahogyan Casi-ban élsz, ősi, őshonos és leginkább úgy érzi, mintha valaki otthon nyaralna. A fogadó Denis állandó jelenléte különleges érzést ad a tartózkodásnak, mivel lehetővé teszi a helyi tartózkodás megtapasztalását.

Nyaralóház Casa Segota lista már megtekintette 39377 idők óta 16.05.2016.