Apartmanok NivesMarušići - Split régió

kikiáltási ár Ft 5.106 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Marušići és a Split régió!
Detailed description

Az Apartments Nives egy kis Marusici faluban található az Omis Riviérán. Az apartman teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a környező szigetekre és a Biokovo-hegyre. Házunk egy csendes és festői környéken található, távol a forgalmi zajoktól, ahol élvezheti a pihentető nyaralást és megfeledkezhet a stresszes mindennapokról. A tenger második sora könnyen hozzáférhető strandot kínál, amely Dalmácia egyik legszebb, és amely nem túlzsúfolt, mert nincs hozzáférés az autókhoz. Van egy természetes vízforrás a strandon, és a természetes árnyékban megtalálhatja a napvédelmet. Szupermarket is található a közelben, 10 perces sétára, egy étterem pedig pár lépésre található. A háznak három lakása van, az első és a második emeleten béreltek. Az apartmanok LCD és légkondicionálóval, fürdőszobával, teljesen felszerelt konyhával, terasszal, grillezővel és saját parkolóval rendelkeznek a ház mellett. A házigazdák a földszinten laknak, és a régióval kapcsolatos jó tippekkel, kirándulásokkal és meglátogatásra érdemes helyekkel még jobbá tehetik a vakációt.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A vendégek indulási ideje: A1 (nagyobb apartman) 9:00 óráig, érkezés 12:00 órától. Indulási idő az A2 (kisebb apartman) vendégek számára 12 óráig, érkezés 15 órától. Az előleg 20%. Érdeklődése után elküldöm a fizetés részleteit és a foglalás visszaigazolását. AZ A1 HIGHWAY APARTMENT SESTANOVAC-MARUSICI KILÉPÉSÉRE IRÁNYULÓ UTASÍTÁS 17 km-re Az A1-es autópályán válassza ki a SESTANOVAC kijáratot. Hajtson át Zadvarje, Gornja Brela, Dubci útján, és 8 km után eléri a tengert (D8-as út), majd folytassa a vezetést a D8-as úton. Pisak után eléri Marušićot. Álljon meg az első ház mellett az út jobb oldalán, forduljon meg úgy, mintha Pisakba térne vissza, és 20 m után meglátja a PUT BORKA táblát. Forduljon jobbra, kövesse az utat, és meglátja házunkat a kereszteződésben, jobbra balra. SPLIT-OMIŠ-MARUŠIĆI 42 KM Ha a D8-as úton halad, kövesse az Omiš irányába mutató jelzéseket. Marušićot 42 km után éri el. Miután látta a táblát a PUT BORKA úton, forduljon jobbra, és eljön a házunkhoz.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 15 km
  • Gyógyszertár: 15 km
  • Bank: 15 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 15 km
  • Buszmegálló: 500 m
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 40 km
  • Marina: 15 km
  • Sport tevékenységek: 15 km
  • Disco club: 10 km
  • Kaszinó: 15 km
  • Nemzeti park: 100 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Üdvözlőitalt, gyümölcslevet és házi vörösborunkat az ár tartalmazza. A ház mögött egy parkosított túraútvonal a tengerpart felett egy szomszédos helyre vezet, ahol felfrissülhet egy jégkrémmel vagy egy itallal a helyi kávézókban. Ha rajongsz a futásért, napi szinten tarthatod a fitneszedet a 15 km hosszú macadam úton, amely a központból Omisba vezet. A raftingolás vagy a folyóban való úszás rajongói könnyen szervezhetnek kirándulást Omisba, és élvezhetik a Cetina folyó gyönyörű kanyonját. Rövidebb kirándulásokat Brac szigetére a szomszédos városba, Mimice-be lehet foglalni. Ez a hely kiváló kiindulópont a régió felfedezéséhez, Trogirtól Makarskáig rövid utakat könnyű megszervezni.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Nives
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Львів, Ukrajna
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2021
Válasz

Tökéletes lakás. Tiszta, kényelmes. Minden a legapróbb részletekig elérhető. A teraszról gyönyörű a kilátás. a fotózás nem közvetíti minden szépségét. Közel 3 gyönyörű strand zaj és nyüzsgés nélkül. A ház tulajdonosai nagyon kedvesek és gondoskodó emberek. Ilyen őszinte emberekkel még nem találkoztam. Családom és barátaim örülnek az ünnepnek. Erősen ajánlom az Apartments Nives -t, és biztosan visszatérünk jövőre. Személyes besorolásomban 1.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Zrinka Baburica Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Üdvözlet a potenciális vendégeknek! Én leszek a házigazda a Nives apartmanokban. 0-24-ig állok rendelkezésre, és mindig készen állok arra, hogy pontos információkat adjak mindenről, ami érdekel, hol van a legközelebbi benzinkút, egy jó étterem, ahol kirándulni lehet ... várom az érkezését!

Apartmanok Nives lista már megtekintette 10077 idők óta 04.06.2021.