Apartman ThorOpatija - Kvarner

kikiáltási ár Ft 14.061 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Opatija és a Kvarner!
Detailed description

Ez az apartman Voloskóban, egy kis halászfaluban található, 2 km-re Abbázia központjától. Az épület a tengerre néz, és mindössze 30 méterre van az első strandoktól. Az első étterem 10 méterre található az apartmantól. Az egész létesítményben lehetőség van wifi használatára. Az épületben két klímaberendezés található, az egyik a nappaliban, a másik a hálószobában. A konyhában mosogatógép található. Az apartmanban síkképernyős, műholdas TV is található. Az apartman 2 fő elszállásolására alkalmas!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartmanba érkezéskor 150 € kauciót kell fizetni kár esetére. Ezt a díjat készpénzben kell beszedni. A letétet kijelentkezéskor visszatérítik. A letét teljes összegét készpénzben visszatérítjük a szállás ellenőrzése után. Az apartmanba 16:00 és 23:00 óra között lehet bejelentkezni, az apartmanból pedig 6:00 órától 10:00 óráig kell kijelentkezni. Fizetési mód: a vendég a teljes összeget a számlára történő fizetéssel fizeti ki az apartman foglalásakor. Ezt a szolgáltatást legalább 7 nappal az érkezés előtt le kell foglalni. Gyermekek nem tartózkodhatnak ebben a létesítményben. Az épületben dohányozni tilos.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A vendég a foglalást érkezés előtt 14 nappal díjmentesen lemondhatja. A teljes összeget a vendég kifizeti érkezés előtti 14 napon belüli lemondás esetén.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 10 m
  • Gyógyszertár: 500 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Thor
Vedran Davidović
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Thor lista már megtekintette 3119 idők óta 24.03.2023.