Nyaralóház Ad Astra Pašman - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 10.831 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Pašman és a Horvát szigeteken!
Detailed description

30 m2 házterület és 31 m2 teraszterület minden érzékszerv tiszta élvezetéhez. Lélegezze be a tiszta tengeri levegőt, és élvezze a fenyőerdő árnyékát. Ez a nyaraló ideális az egész család számára, és a tágabb elhelyezkedés számos lehetőséget kínál túrázásra, kerékpározásra vagy horgászatra. A házban van egy szoba franciaággyal, egy szoba két különálló normál ággyal, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, konyha nagy hűtőszekrénnyel, mosogatógéppel, gáztűzhellyel, vízforralóval és minden egyéb szükségesvel, közös helyiség étkezőasztallal, kihúzható kanapé dupla ággyal, TV és légkondicionáló, valamint egy nagy terasz egy másik asztallal, ülősarokkal és nagy fehér függönyökkel a magánélet és a romantika érzéséért. A létesítmény Wi-Fi internettel rendelkezik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Előleg 30%. Az érkezés előtti 30 napon belüli lemondások 100%-ban visszatéríthetők. Továbbá, ha a megérkezés járványügyi intézkedések miatt akadályozott (lezárt határok, stb ...), minden költséget teljes egészében megtérítenek.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 900 m
  • Élelmiszer: 900 m
  • Étterem: 1 km
  • Posta: 1 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A ház előtti mezőn parkolóhely áll rendelkezésre egy autó és több kerékpár számára. Előzetes egyeztetés alapján 12 méteres hajót is lehet bérelni.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Ad Astra
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Maribor , Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2021
Csendes kényelem

Gyönyörű mobilház szuper terasszal, csendes helyen. Rendelkezésre áll minden, amire egy családnak szüksége van nyaraláshoz, szuper L terasz, elegendő szék és két kényelmes nyugágy. A grill nagyszerű. Ami a kutyát illeti, nálunk volt. Nagyon ajánlom. Rudi

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Sarajevo, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Június 2021
Igazi vakáció

Optimális szállás azok számára, akik otthon dolgoznak, elszaladnak a nap elől, kutyájuk, gyermekeik vannak, és természetesen azok számára, akik csak társaságban vagy családdal szeretnék élvezni a vakációt a természetben a tenger mellett!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2020
Nyár a Pasman-on

A képeken és az utasításokban minden a valóságban azonos, a navigálásnak nincs problémája. Az épület díszítése nagyszerű, a gázrács nagyszerű, az L irányába vezető terasz rendkívül használható, attól függően, hogy hol van a nap. A szállás elég kényelmes egy négyes család számára. Minden tiszta és rendezett volt, elég edények, poharak és edények ... semmi nem hiányzik. Mindenesetre ajánljuk mindenkinek, aki csendes pihenőhelyet szeretne, a strand közelében és egy nagy terasszal

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Ad Astra Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Egy fiatal házaspár Zágrábból kívánja a legjobb időt a Pašmani házunkban.

Nyaralóház Ad Astra lista már megtekintette 33412 idők óta 06.11.2019.