Apartmanok Plitvice Lakes LodgePlitvička jezera - Kvarner

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Plitvička jezera és a Kvarner!
Detailed description

A hangulatos faház három gazdagon berendezett, légkondicionált apartmant kínál külön bejárattal. Elhelyezkedéséből adódóan vonzó a vendégek számára, hiszen havas körülmények között is garantálja az akadálytalan megközelítést. A nagy, parkosított kert felszereltségével rengeteg szórakozást és kellemes nyaralást kínál kicsiknek és nagyoknak. 1,5 km-re található egy központ üzletekkel és éttermekkel, a nemzeti park bejárata pedig 16 km-re található. A faházban való tartózkodás amellett, hogy kényelmes, nagyon hasznos is. A falakon belüli gyantarétegek pozitív hatással vannak a légutakra, a fa meleg színei és természetessége pedig csökkenti a stresszt, ösztönzi a kreativitást és a társasági életet. A faházban nincs statikus elektromosság, így nem vonzza a port. Ezért ideális választás a porra allergiások számára. A fa felületek felszívják a levegőből a felesleges nedvességet, és amikor a levegő kiszárad, pontosan azt a nedvességet engedik fel, amit korábban felszívtak. Ezért mondjuk, hogy egy faház él és lélegzik. Mivel a fa kiváló természetes szigetelő, nyáron klíma nélkül kellemes az ott tartózkodás, télen pedig jól tartja a hőt.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az idegenforgalmi adót az ár tartalmazza. A WIFI ingyenes és az egész épületben elérhető. 5 vagy több éjszakás tartózkodás esetén az ár tartalmazza a távozás utáni takarítás díját. Rövidebb, 5 éjszakás tartózkodás esetén a távozás utáni takarítás díja 50 euró. Igény szerint térítés ellenében egy kisállat tartható. Háziállat 10 EUR/nap díj ellenében lehetséges. 3 éjszakánál rövidebb tartózkodás nem lehetséges. Érkezési idő / Bejelentkezés: érkezés napján 16 órától Indulási idő / Kijelentkezés: elutazás napján 10 óráig
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Időpont foglaláskor 30% előleg befizetése szükséges, a fennmaradó összeget legkésőbb 15 nappal a megbeszélt időpont előtt. Ingyenes lemondás a megbeszélt időpont előtt 30 nappal lehetséges. A megbeszélt időponttól számított 30 napon belüli lemondás esetén az előleg nem téríthető vissza. A megbeszélt időponttól számított 15 napon belüli lemondás esetén a befizetett összeget nem térítjük vissza, de megállapodást ajánlunk, hogy az Ön számára legmegfelelőbb időszakban maradjon.
Távolságok
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 1.5 km
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 1.5 km
  • Benzinkút: 500 m
  • Buszmegálló: 1.5 km
  • Repülőtér: 125 km
  • Nemzeti park: 16 km
Részletes leírás
A gyors megérkezés és a "Plitvicei-tavak" Nemzeti Park elérése mellett számos látnivalót érdemes meglátogatni. Fiatal medvék menedékhelye Kuterevóban (62 km), Barać-barlangok (37 km), Grabovača-barlangpark (46 km), Jelena-völgy (28 km), tanya lovaglással (30 km), Adrenaline Park (20 km), Irányítóvonal Vigyázz a medvére 27 km, Nikola Tesla Emlékközpont (51 km), rendezett szánkópálya (7 km), Mukinje sípálya (16 km), a Gacka folyó forrása - Majerovo vrilo (43 km), Rastoke (49 km), . .. csak néhány a vonzó helyek közül, amelyeket érdemes meglátogatni, és felejthetetlen emlékeket keltenek. Minden apartman válogatott irodalommal és társasjátékokkal felszerelt, valamint a szaunázás után a jacuzziban elmerülve fürdőrészlegünkben is pihenhet. A hűvös estéket kerti kandallónk szolgálja, ahol pihenhet egy takaróval letakarva, tiszta éjszakákon pedig a csillagokat nézheti.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Plitvice Lakes Lodge
Mario K. Renters Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Francia,
Apartmanok Plitvice Lakes Lodge lista már megtekintette 5948 idők óta 26.03.2022.