Apartmanok LavicaPodstrana - Split régió

kikiáltási ár Ft 6.062 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Podstrana és a Split régió!
Detailed description

Fedezze fel a horvát apartmanok gyöngyszemeit - az apartmanokat Lavica! Az Apartments Lavica egy apartmankomplexum neve, ahol Apartments Lavica néven családi vállalkozásokat üzemeltető társaságot működtetünk. A nekünk tulajdonában lévő apartmanokban való tartózkodása alatt vendégszeretettel fogunk szolgálni 24/7. Bízz bennünk és légy vendégeink. Szeretni fogja fenyveserdőnk békéjét, és rendszeres vendégeinkké válhat. Az apartmanok 50 méterre vannak a kavicsos - beton tengerparttól, mindegyik légkondicionált, WI-FI-vel és parkolóval rendelkezik. Az apartmanok műholdas TV-vel, felszerelt minikonyhával, minden eszközzel, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel felszereltek. Minden apartmanhoz étkezősarok, fürdőszoba és erkély tartozik. Az épület tetején található egy kis park asztalokkal és grillezővel. A recepció előtt egy kis fenyves található padokkal és tengerre néző kilátással. A kikötő 500 méterre található, és 10-15 perc sétára számos bár, étterem vagy szórakoztató lehetőség található a tenger számára. Különös figyelmet fordítunk a higiéniára (Korona - ingyenes).

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az ár tartalmazza: törölközőt és ágyneműt, elektromos áramot, vizet, légkondicionálót, műholdas TV-t, takarítást bejelentkezés előtt, parkolót, WC-papírt, mosószert és szappant érkezéskor. A turisztikai adót az ár nem tartalmazza. Díj kerül felszámolásra a vendégek érkezéskor történő regisztrációjakor: 2Eur felnőttek számára, 1Eur 6-12 éves gyermekek számára. E-mailben tudassa velünk, hogy velünk foglalni szeretne. "Foglalunk" szállást az Ön számára, és 24 órán belül megtartjuk Önnek a foglalását. Ezen időn belül el kell küldenie a befizetés másolatát a sasa1horvat @ gmail címre. com a foglalás megerősítéséhez. Fizetési feltételek: 25% előleg fizetés a számlára: Apartments Lavica doo, Strožanačka cesta 82, 21312 Podstrana, OIB: 40122793169, Privredna banka Zagreb dd SWIFT: PBZGHR2X, IBAN: HR54 2340 0091 1103 7562 0.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg és a teljes ár közötti különbséget a recepción számolják fel érkezéskor és bejelentkezéskor. Lemondás esetén a következő feltételek érvényesek: legfeljebb 60 nappal a futamidő kezdete előtt: 95% visszatérítés 59-30 nappal a futamidő kezdete előtt: 50% visszatérítés 29-0 nappal a futamidő kezdete előtt: 0% visszatérítés. Az árak az időszakotól függően 15-25% kedvezményt tartalmaznak - ÚJ az apartmanban! További kedvezmény lehetséges hosszabb tartózkodás esetén. Bejelentkezés: érkezés napja 16:00 -tól Távozás: az indulás napján 10.00-ig Tudassa velünk, ha korai bejelentkezésre vagy késői kijelentkezésre van szükség. Mindent el tudunk rendezni! Fizetés kézhezvételekor a GDPR feltételeinek megfelelően vendég regisztrációs űrlapot küldünk Önnek, hogy érkezéskor felgyorsítsuk a regisztráció folyamatát. Üdvözöljük!
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 800 m
  • Gyógyszertár: 700 m
  • Bank: 4 km
  • Posta: 700 m
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 5 km
  • Vasútállomás: 5 km
  • Repülőtér: 15 km
  • Marina: 500 m
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Kaszinó: 400 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Az apartmanok a falu egy magasabb szintjén helyezkednek el, amelyet natív mediterrán növényzet vesz körül. Van olyan apartmanok, amelyek: STUDIO méret 25m² 4 fő számára (2 2). EGY HÁLÓSZER 40m² 4 fő részére (2 2). KÉT HÁLÓSZEREK 45m² méretben 5 fő számára (4 1). HÁRÓ HÁLÓSZEREK 50m² méretű, 6 fő részére (5 1). Érkezéskor bemutatjuk Önt partner utazási irodánk programjában. Ha akarod, különféle kirándulásokkal, tevékenységekkel és tapasztalatokkal segíthetjük nyaralásában, amikor az időjárástól függően eldöntheti, hogy mit szeretne. Gazdag programot kínálunk hedonista kirándulások, aktív vagy rekreációs ünnepek kínálatából. Az Önök rendelkezésére áll, hogy felejthetetlenné tegye nyaralását egyedülálló, személyre szabott kirándulásokkal.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Lavica
Saša Horvat Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol, Spanyol,
Többet a tulajdonos

Több mint 20 éve foglalkozom turizmussal. Tudom, hogy ő a legjobb vendég - boldog vendég! A szállásvállalkozás családi vállalkozás, és az egész család részt vesz a vendégek gondozásában és az apartmanokban történő elhelyezésben. Minden vendég rendelkezésére állunk a hét minden napján. Üdvözöljük!

Apartmanok Lavica lista már megtekintette 17189 idők óta 15.06.2020.