Apartmanok Zitab Luxury Privlaka - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 24.621 / éj
Detailed description

A Zitab Luxury apartmanok mindössze 30 méterre találhatók a tengertől, Privlaka kis és csendes városában, Zadar régióban. Az újonnan épült létesítmények három luxus apartmannal tökéletes és pihentető nyaralást biztosítanak gyönyörűen berendezett környezetben, medencével. A létesítmény idilljét gyermekes családok, fiatal és idősebb párok egyaránt élvezhetik. Maga a létesítmény elhelyezkedése is nagy plusz, mert a távolság más létesítményektől, mint üzletek, éttermek, gyógyszertárak közel van (max. 10 perc séta). Röviden: a tágas szállások mellett a vendégek élvezni fogják a kényelmes, nagy dobozos ágyakat, a légkondicionált hálószobákat, ahol minden szobához saját klíma és okostévé tartozik, valamint nagy és tágas gardróbszekrényeket. Ezen kívül színezett ablakok, mágnesezett beltéri ajtók, egy nagyméretű, kétszárnyú hűtőszekrény vízzel és jégkészítővel, a nappaliban pedig tágas és luxus garnitúra található. Ha kimegy a teraszára, kávét kortyolgat a tenger vagy a medence mellett, akár a nyugágyon, akár a luxus kanapénkon, felejthetetlen pillanatokat fog eltölteni.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartmant bérlő turista fizetése készpénzben történik az apartmanba érkezéskor vagy legalább 7 nappal az apartmanba érkezés előtt, és foglaláskor előleget kell fizetni, melynek összege az apartman 30%-a. a teljes foglalás. Az előleg fizetéséhez szükséges információkat a vendég e-mail címére küldjük. Az előleg beérkezését követően a foglalás visszaigazoltnak minősül, a vendég e-mail címére utalványt - a foglalás visszaigazolását - kap. A bejelentkezés 16:00 órától lehetséges. A kijelentkezés 10:00 óráig lehetséges. Állatok nem vihetők be a létesítménybe. A létesítménybe való belépés után 300 € kaució fizetendő, amelyet visszakap a vendég, ha a tartózkodás alatt nem történt kár. Érkezéskor a kaución felül 100 eurót kell fizetni az apartman takarításáért.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A tartózkodás lemondása esetén az előleget nem térítik vissza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 50 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 1.2 km
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Posta: 300 m
  • Buszmegálló: 8 km
  • Repülőtér: 35 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A szálláshelyre érkezéskor vendégeinket üdvözlő meglepetés várja. A szállás ára tartalmazza az ágyneműt, törölközőt a benti zuhanyozáshoz, az első napokra WC-papírt, a kézszappant és a testsampont, valamint az alapvető konyhai fűszereket. A látnivalókat és a további tartalmakat, amelyeket a vendégek a tartózkodásuk alatt láthatnak, érkezéskor bemutatják nekik, néhány nappal azelőtt pedig üzenetet kap a vendég, amelyben mindent megírnak, amit a létesítménybe érkezéskor tudniuk kell.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Zitab Luxury
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ana Roso Štajnkler
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Zitab Luxury lista már megtekintette 3895 idők óta 31.05.2023.