Apartmanok BrugiSeget Vranjica - Split régió

kikiáltási ár Ft 7.604 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Seget Vranjica és a Split régió!
Detailed description

A Brugi otthon érezheti magát. A légkör és a felszerelés elegendő a pihenéshez és a pihenéshez. Minden egyszerű, ügyes és újonnan felszerelt. A Brugi A6 apartman ideális négyszemélyes család számára, mivel két kétágyas szobája és hat vendég zavartalanul marad, mivel a nappaliban található a kanapé, amely kapcsolódik a teraszhoz, ahol kerti asztal székekkel és grillezővel van a társasági élet és a pihenés érdekében. A teraszon napozóágyakat helyeztek el, így nyílt kilátás nyílik a tengerre és a szigetekre, valamint a napkeltekre és a naplementére. Van egy garázs, amelyet egy autó számára terveztek. Az A3 apartman kétágyas hálószobával és egy kanapéval rendelkezik a nappaliban, amelyhez a konyha kapcsolódik. 3 fő elszállásolására is lehetőséget kínál. A grill a ház alsó részében található. A vendégeknek lehetősége van parkolni autóikat az udvaron. Teljes egészében bérelhető. Ha nagy családdal vagy társasággal rendelkezik, mindkét apartman bérlésének lehetősége. Mindent együtt, a legjobb !!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lehetőség van egy apartman előzetes kapcsolatfelvétellel e-mailen keresztül történő foglalására. Ugyanígy állapodunk meg az érkezéséről vagy távozásáról. Az előleg összege átutalással fizetendő, a teljes ár 30% -a. A fizetés visszaigazolásának kézhezvétele után a kért dátum lezárul.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A banki szolgáltatás költségeivel csökkentett előleg csak akkor téríthető vissza, ha a vendég valós időben lemondta tartózkodását. Vegye fel a kapcsolatot a házigazdával a lemondási szabályzatért.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 700 m
  • Gyógyszertár: 700 m
  • Repülőtér: 12 km
Beach típus
Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A lakásba érkezéskor hűtött ital várja a vendégeket. Ha szebb és felejthetetlen képeket szeretne készíteni nyaralásáról, szervezhetünk kalandokat vagy transzfereket, valamint bérelhetünk robogót, amely lehetőséget kínál a hely és környéke felfedezésére. Használja ki minden pillanatot, és felejtsen el egy felejthetetlen időt, és segítünk benne.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Brugi
Nera Tešija Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Tisztelt Uraim, Örömömre szolgál, hogy úgy döntött, hogy Brugi lakásában tölti nyaralását, amely tökéletes hely a város életmódjától való meneküléshez. Csak pihenjen és élvezze a csendes helyet kedves emberekkel. Ez az oka annak, hogy a vendégek visszatérnek.

Apartmanok Brugi lista már megtekintette 19869 idők óta 10.06.2017.